Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ABS - Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ABS - Freelander

Здравей те Спецове
    възможно ли е при махане на акомулатора за зареждане и след връщането му компютара да отчита грешка и лампата на АВС да свети
    ако не е какво му има

До: abs-Freelander

НЕ!!!
    изчети темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38138 надълго има за АБС-то и виж през "търсене"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Когато зареждането на акумулатора ти е над 14.7 а това води до голяма вероятност да ти светне лампата на таБлото точно на АБС!!!
      Провери си зареждането....
      Лошо е ако презареждаш...

Това е от мвен.
      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
        Когато зареждането на акумулатора ти е над 14.7 а това води до голяма вероятност да ти светне лампата на таБлото точно на АБС!!!
        Провери си зареждането....
        Лошо е ако презареждаш...

Това е от мвен.
        и това защо и какво се случва? извинявай за въпроса ама съм лайк.
        LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
        LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
          и това защо и какво се случва? извинявай за въпроса ама съм лайк.
          Накратко - когато карайки колата си акумулатора Ви се зарежда с над 14.7А се стига до"отчитане от компютъра" като порблем с АБС системата/това може и да не Ви се случи, но вероятността да стане е много голяма/, това води до святкане на лампата на таблото.Тази грешка , трябва да се изчисти от компа, защото моторният компютър се влияе от информацията и липсата на АБС, може да доведе до мултиплициране на грешки - ..да ви се повреди скоростомера например..., после да Ви се случат и други изненади..
          Така, че следете зареждането ....
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
            Накратко - когато карайки колата си акумулатора Ви се зарежда с над 14.7А се стига до"отчитане от компютъра" като порблем с АБС системата/това може и да не Ви се случи, но вероятността да стане е много голяма/, това води до святкане на лампата на таблото.Тази грешка , трябва да се изчисти от компа, защото моторният компютър се влияе от информацията и липсата на АБС, може да доведе до мултиплициране на грешки - ..да ви се повреди скоростомера например..., после да Ви се случат и други изненади..
            Така, че следете зареждането ....
            Много ме изненада.. особенно с тези 14.7А с които се зарежда акумулатора, не че ми стана... ясно.. защо се скапва точно компа на абс от там и скоростомера и т.н. по тази логика ако се зарежда не с 14V а с 13.3V пак може да ми се скапе компа на АБС така излиза :-)

Това за всички коли ли важи или само за фрийлендърите
            LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
            LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X