Имам проблем с самия потенциометър. Работи само по единия показател. Дали това е причината да съм като локомотив, когато понастъпя педала, и дали може да даде отражение на нещо друго по системата, докато го сменя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Throtle position sensor
Свий
X
-
До: Throtle position sensor
Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнениеИмам проблем с самия потенциометър. Работи само по единия показател. Дали това е причината да съм като локомотив, когато понастъпя педала, и дали може да даде отражение на нещо друго по системата, докато го сменя.
Освен разхода на гориво и вървежа, не виждам какво може да засегне твоя проблем. Най-много да намокри свщи и да се задави, най-малко да му е бедна сместа и да гасне тук там.
Предполагам колегите ще питат за модел и тип двигател, ама аз с кристалната топка това виждам...
-
До: Throtle position sensor
Discovery 300 tdi - По каталог между 1 и 3 клема сапротивлението трябва да баде от 850 - 900 ома, а между 1 и 2 от 1000 - 1050 ома. Описан е метод за реглаж, но при мен се повлиява само единия показател между 1 и 2, а другия не работи. Оборотомера ми играе без обаче това да са реални колебания във оборотите. Разхода мисля че не е променен. Въпроса го поставих така защото пуша черно и ме дразни, не е постоянно, само при ускоряване, но сериозно. За сега се мъча да навия един приятел да сваля от неговата и да пробвам. Търсих из интернет но точно мойта част я няма, в мотопфое ми искат 1300 лв. и да чакам да ми го доставят
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар