Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Тоз е луд. Чука с пробоя по новите черупки,грез-колкото да изкара малко, не почисти леглото на черупката, по болтовете на спирачния апарат не сложи локтайд, натяга на групата с клещи гарги(стават за всичко), законтрящата ламарина не я изправи, а я намести някъде си. Ай сиктир.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Аз в интерес на истината не го гледах цялото, а така го попрегледах като щтраках напред. Но и на мен ми направи впечатление, че млати с чука и клина по новите лагери .
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
От скоро време започна да ми потъва педала на спирачките,а от днес вече се загубиха.Хващат но от второ натискане,без много мислене веднага се ми мина през ума вероятността за заминали лагери на главината.И улучих с първия път,още като вдигнах на крик и веднага забелязах много голям луфт в лагерите.Сигурен съм,че това е причината защото при големия луфт се получава мърдане на диска и така се разтварят много накладките.И като се натиснат спирачките между накладките и диска има много голямо разстояние,което не може да бъде преодоляно с един ход на спирачната помпа.Гледал съм хора които сменят спирачни помпи заради луфт в лагерите и после с новата пак няма ефект.Тази вечер разглобих лагерите и се оказаха със заминала циментация на ролките и на черупките на лагерите.Сега се чудя дали да слагам Бритпарт или да пробвам с нещо по-добро.
Сега се чудя дали да слагам Бритпарт или да пробвам с нещо по-добро.
Каквото и друго да се счупи по тоя Ланд Ровър си в движение-на собствен ход или на буксир.Ама има 2 неща като се прецакат само платформа оправя работата-ръчната спирачка(поправимо на място без части) и лагер на главина-там няма оправия,ако не носиш лагер(аз вече нося).И двата филма съм ги гледал,така че слагай Timken!
Последно редактирано от Младен Стоянов; 30-10-11, 19:24.
Докато се чудих какви да слагам се сетих,че имам някъде комплект лагери Бритпарт със семеринг за предна главина.Поразрових се из архива с частите и наистина ги открих,дори реших да ги сложа.Сега се прибирам от сервиза но вече всичко е монтирано и Диското е готово за приключения.
Здравейте. Имам луфт в лагер на главината, предполагам, като пробвам да клатя гумата веритикално има луфт, не е много но има на едното колело е повече. Въпроса ми е дали може да се обере този луфт, с натягане на гайката на двата лагера. Извинявам се ако не пиша с точната терминология, не съм разглобявал главина до сега, само съм гледал схеми и обяснения от форума.
Здравейте. Имам луфт в лагер на главината, предполагам, като пробвам да клатя гумата веритикално има луфт, не е много но има на едното колело е повече. Въпроса ми е дали може да се обере този луфт, с натягане на гайката на двата лагера. Извинявам се ако не пиша с точната терминология, не съм разглобявал главина до сега, само съм гледал схеми и обяснения от форума.
Може.Но когато се отвори е задължително да се промият и проверят лагерите и да се смени греста,ако са наред.За да почнат да хлопат има някаква причина-най-често проникване на вода от там и износване/повреждане на лагерите.Стягането без проверка си е хазартна операция.Погледнете какво съм написал няколко поста по-напред.
Последно редактирано от Младен Стоянов; 02-11-11, 19:19.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар