Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се разпиша с Discovery 1...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз да се разпиша с Discovery 1...

Добре дошъл и много безаварийни километри!!!

Колегите вече написаха доста, аз само ще повторя - части и консумативи само от чужбина - дали Падок, дали други - Твой избор.

Относно огледа - да, иди до сервиза на Vladi333. Аз лично съм доволен от професионалното отношение и коректността. Координати - вече са Ти ги дали.

П.П. Кога ще имаме възможност да видим придобивката на живо, и на по бира ?
    "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Didost Преглед на мнение
      П.П. Кога ще имаме възможност да видим придобивката на живо, и на по бира ?
      Аз съм в София до четвъртък, след това за малко ще ме няма. За бира съм винаги готов, особено след 17-18 часа. А за мястото .... дайте предложения.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
        ....За бира съм винаги готов, особено след 17-18 часа. А за мястото .... дайте предложения.
        Най-сигурно ще е в Белоградчик.
        Записване за участие в Националният събор на OFFRoad-Bulgaria.com

Ако имаш възможност за 6-7 септември, ще си добре дошъл.
        Поздрави.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Най-сигурно ще е в Белоградчик.
          Ще се опитам да дойда, но за сега не съм сигурен.

Сега един въпрос. Гледам в Падок за амортисьори. Как обаче да разбера, кои са подходящи за моето Диско ?
          И още един въпрос. Как се нарича на английски шарнира , който се намира над задния диференциал?

Коментар

честита ти придобивка и много и все положителни емоции с автомобила ти пожелавам ....

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
            И още един въпрос. Как се нарича на английски шарнира , който се намира над задния диференциал?
            ъъъъ... на английси шарнир трябва да е 'ball joint' ... ама къде там отзад шарнири .... да не е нещо друго? я погледни кое с кое свързва това нещо? ... а може и да го снимаш - за по-лесно...
            LR Disco II, Td5

Коментар

Вероятно питаш за царския шарнир, където "А-рамото" се свързва към гредата. На английски " A-Frame Ball Joint" . Има два вида - обикновени-около 7 англ.лири и подсилени и ригулируеми- около 17 англ.лири/без ДДС/. Аз преди месец си поръчах в повече и сега има 3 бр. за продажба /от обикновените/.
              Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от Рашконти Преглед на мнение
                Вероятно питаш за царския шарнир, където "А-рамото" се свързва към гредата. На английски " A-Frame Ball Joint" . Има два вида - обикновени-около 7 англ.лири и подсилени и ригулируеми- около 17 англ.лири/без ДДС/. Аз преди месец си поръчах в повече и сега има 3 бр. за продажба /от обикновените/.
                Утре ще го снимам, ако е същия шарнир ( аз предполагам , че е ) ще купя единия от теб.

Коментар

Ето за това става въпрос ... (това , което е на прикачения файл)

А за амортисьорите може ли да каже някой какви би трябвало да си поръчам - от гледна точка приемливо качество и скромен бюджет.
                  Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X