Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оцелях!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Оцелях!

Боби, чудо е, че сте оцелели. Джипа става само за преработване в горско бъги. До 6 септември нали ще се оправиш и ще можеш да пътуваш за събора на Белоградчик?
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
      Колеги, ето и снимките. Само не се заблуждавайте, че сме спрели на гуми. На покрив беше, но колата тук е обърната.
      Повтарям колегите тука, важното е, че вие сте живи и здрави!!!

Ще се радваме да ви видим на събора! ... И да обсъдим следващия Solihull Finest...

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Боби, чудо е, че сте оцелели. Джипа става само за преработване в горско бъги. До 6 септември нали ще се оправиш и ще можеш да пътуваш за събора на Белоградчик?
        Благодаря на всички още веднъж за пожеланията. Непременно ще дойдем в Белоградчик. Ще постна после в темата. Аз + 1 = 2 броя

П.С. Аз и сега съм в кондиция за пътуване ако излезе нещо междувременно. Само ще трябва да се отложи дължимия обществено полезен труд.
        ---------------------
        Шофирайте разумно!
        [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Колега, не се познаваме, ама и аз пожелавам бързо възстановяване и още по-хубав LR от този!
          A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Гледката е доста стряскаща! Добър е Господ, че ви е опазил. Желая ви да се възстановите бързо и ако мога да съм полезен - казвай.

Коментар

Страшно е!
              Добре, че сте оцеляли!
              Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
              Discovery 2.5 TD5 2000 EX
              Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Колеги, имам въпрос - знае ли някой къде мога да сложа колата, като я освободят от полицията другия месец? Предполагам временно на някой паркинг докато се оправя със застрахователите. Знае ли някой място, където няма да ми вземат 200 лв на месец?

Междувременно, прикачам снимки от 13.10 (3 месеца по-късно). Направи ми впечатление, че по купето което се очаква да е алуминиево има ръжда... а като изключим счупени пластмасови детайли май двигателя си е здрав
                Прикачени файлове
                ---------------------
                Шофирайте разумно!

Коментар

Звънни ако съвсем го закъсаш за паркинг място стига да не е за дълго
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
                    ..............). Направи ми впечатление, че по купето което се очаква да е алуминиево има ръжда... а като изключим счупени пластмасови детайли май двигателя си е здрав
                    Това, което мога да ти предложа: паркинг без пари и без охрана / и без ограда/, предполагам не те устройва. Ще разпитам на един близък паркинг /Бъкстон/

Относно ръждите: купето /доколкото може да се нарече така/ е алуминиево, с изключение на тавана и пода. При тебе ръжда видях само по покрива, кака че няма грешка.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Пробвай на паркингите на завод Електроника(до Sky City). Взимат по 50 на месец и ако има свободни може да те закътат на по скрито място. За съжаление нямам телефон. С паркингите се занимава г-жа Михайлова.

Коментар

Благодаря за информацията, ще проверя!!!
                        ---------------------
                        Шофирайте разумно!

Коментар

Леле...Човече...не знам колко сте били заедно..но сте си бая късметлии !!! бързо въстановяване и никога повече подобни ситуации и преживявания !!!
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Както ни каза полицая, дето мереше на колко стотин метра е последното парче от колата: "ВечерАли сте с господа, братле, не знам кой е твоя, но определено сте се видели таа вечер."
                            Оздравявайте бързо и НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ яката дето трябва да я носиш - след години 100% ще те е яд.
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

мама им и аквариуми ! никога несъм ги харесвал заради тези високи колонки !
                              като по учебник
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X