Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов собственик на Дискавъри 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Discovery 1 или 2 ?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Ъъъъ... това не е съвсем вярно.
    Освободения диф точно за това е освободен, защото може да придава различен въртящ момент на двете оси, без това да го натоварва екстремно.
    Има много примери за освободен диф в раздатката където различните гуми не са проблем. Нива, Паджеро, Чероки, Гранд Чероки.
    До колкото знам обаче случая при Дискавъри не е такъв защото раздатката е с диференциал с ограничено преплъзване. За това гумите трябва да са с еднакъв диаметър.
    Някой да ме поправи ако греша че може някоя Английска раздатка да ми е убягнала.
    И ти и аз отчасти грешим Теб те е поправил Лазар, а мен ти
    Но все пак за мен не е приемливо едно от 4-те гуми да е различна(особено по размер) И като те знам какъв си перфекционист- предполагам и за теб(гранда май също е фултайм)
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

До: Нов собственик на Дискавъри 1

Миналия месец карах с различна. Щото едното колело се пукна. По точно скъса при градски оФроид.
      Минах пет километра за половин час. Мъка.
      Каква е тая раздатка с освободен диф. Може и линк.

Коментар

До: Discovery 1 или 2 ?

Ъъъъ... това не е съвсем вярно.
        Освободения диф точно за това е освободен, защото може да придава различен въртящ момент на двете оси, без това да го натоварва екстремно.
        Има много примери за освободен диф в раздатката където различните гуми не са проблем. Нива, Паджеро, Чероки, Гранд Чероки...
        Напълно вярно

До колкото знам обаче случая при Дискавъри не е такъв защото раздатката е с диференциал с ограничено преплъзване...
        При Range Rover има такава раздатка (Borg Warner), при Дискавъри и Дифендър е както е писал Лазар...

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          От Седмица чета форума и се опитвам да открия инфо за видимите разлики между диско 1 и 2 .Мяркат се постове за разликите между 200 и 300 tdi но нищо конкретно за моята болежка.Взех си Дискавъри 98-ма година .От прочетеното в форума установих че е 300 tdi но дали е дискавъри 1 или 2 не ми стана ясно
          Ей го грузавика - http://droba.web.data.bg/gallery/dis...album=15&pos=2
          Честита придобивка и добре дошъл тук!

Освен Диско-то, видях, че имаш и много правилен байк... Такива тук няма.

Коментар

...Каква е тая раздатка с освободен диф. Може и линк.
            LT230 , допълнително тук

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              Честита придобивка и добре дошъл тук!

Освен Диско-то, видях, че имаш и много правилен байк... Такива тук няма.
              Има но на неправилни цени
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X