Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плажни приключения с Фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Плажни приключения с Фрилендър

Здравейте колеги имам да ви се похваля или оплача зависи от гледната точка
    Днеска се прибрах от приморско а там се забърках с едни приключения в дюните направо да ми се чуди човек на акъла но пък беше яко поне докато не изтрих съединитела на Фрилендера....
    от там се поразходих пеша до близкия сервиз и хората се съгласиха да ме изкарват от дюните и да направят ремонта, намериха едно маниту и някакси свършиха работа но до там с забавлението доиде време за ремонт накратко: диск с притискател (470лв), дърпане от дюните (30лв),труд (180лв), смяна на масло в раздадъчната кутия (47лв) да си тръгна от Приморско (БЕЗЦЕННО)
    Все още немога да пращам снимки а направих няколко за албума

АААА и да споделя имат много як ОФРОАД клуб в приморско доста прилични машини

За сега това е от мен

До: Плажни приключения

Абе Фрилендера лесно се оправя. Ама дютите като се "изорат" не се оправят.
    О899 2б2 1З2

Коментар

До: Плажни приключения с Фрилендър

Спокоино аз така казвам на всичкия пясък до морето а там където ходех отвсякъде беше застроено с хотели нямаше излаз към море поне не от няколко години

Коментар

Първоначално публикуван от toko_bk Преглед на мнение
        Здравейте колеги имам да ви се похваля или оплача зависи от гледната точка
        Днеска се прибрах от приморско а там се забърках с едни приключения в дюните направо да ми се чуди човек на акъла но пък беше яко поне докато не изтрих съединитела на Фрилендера....
        от там се поразходих пеша до близкия сервиз и хората се съгласиха да ме изкарват от дюните и да направят ремонта, намериха едно маниту и някакси свършиха работа но до там с забавлението доиде време за ремонт накратко: диск с притискател (470лв), дърпане от дюните (30лв),труд (180лв), смяна на масло в раздадъчната кутия (47лв) да си тръгна от Приморско (БЕЗЦЕННО)
        Все още немога да пращам снимки а направих няколко за албума

АААА и да споделя имат много як ОФРОАД клуб в приморско доста прилични машини

За сега това е от мен
        Колега,
        Из форума четох специална тема за плажни приключения. Там се описваше какво да не се прави на плажен пясък. Ще потърся темата и ако я намеря ще ъпдейтна поста, за да прочетеш основната препоръка - "стой далеч от плажа, освен ако машината ти не е специално подготвена за това!!!"

Намерих темата: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=14021

Коментар

Ето и още нещо :

Ландровер Диско под вода (спасителна акция)

На втората страница има снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Ето и още нещо :

Ландровер Диско под вода (спасителна акция)

На втората страница има снимки.
            Не исках да плаша колегата с това, но съм я чел и тази.
            Добре че са извадили машината!

Коментар

Мерси за инфото беше колкото полезно толкова и забавно за другия път ако се престраша ще знам
              Както е казал народа ПАРЕН-КАША ДУХА

Коментар

заигравките са скъпо нещо

за снимките.......... като пускаш ново мнение, преди да натиснеш "изпрати отговор" скролни малко надолу и ще видиш "управление на прикачени файлове" от там се качват снимки, които са ти на компютъра

Коментар

eto i malko snimki

превод:
                  Ето и малко снимки

Писането на латиница е забранено!
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Lazar; 26-07-08, 10:23.

Коментар

eto i malko snimki
                    Колега не го приемай като обида но тези по новите джипки не са за такива терени Това са си както ги водят SUV или както ги наричат в БГ Паркетни джипове Като гледам от Смолян си та този джип е колкото да не слагаш вериги за да идеш примерно до покараш ски .
                    От 95 година съм ловец и на какви ли не пародии съм се нагледал с по новите джипове то не беше ML ,Antara и т.н .И тази електроника още повече ги скапва камоли око го вкараш във вода !!!!!За това когато се копува джип трябва да си наясно за какъв терен ще го използваш!!!
                    А спецялно от марката Ровер признавам Дядо Дефендер просто е железен джип!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Абе, това да не е някакъв майтап?
                      Сякаш е паркирал, и са отишли да се изкъпят в морето.

Коментар

Вярно е колеги че това не е джип а СУВ но проблема беше чисто и просто в съединителя беше му дошло времето иначе в началото си стоеше добре но и терена не беше труден

А по въпроса за джипките за мен модела е Дискавъри 3 но ми е плитък още джоба за сега замислям да си взема Ландкруизер 1999г, но съм толкова доволен от Фрилендерчето че сигурно ще го оставя за през лятото

Апропо добрата стара НИВА върви на интересни места особенно служебната

Коментар

Бих се замислил да нагазя в дюните по този начин (с оригиналния, тесен профил на гумите)... Как тръгваш от спряло състояние Газ и бавно отпускане на съединител, на първа предавка ли Тези дни ми се наложи да ,,издрапам" от запесъчен участък и ми се стори доста ,,анти-съединително"... Имаше ли проблеми със скоростите след смяна на съединителя Колко ти струваше самата смяна - цена на съединител + труд
                          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                          LZ1EMS

Коментар

.....Апропо добрата стара НИВА върви на интересни места особенно служебната
                            И аз това съм забелязал, служебните вървят много и минават (почти) навсякъде, независимо от марката и модела . Само после да му мисли тоя, дето ги поддържа.....
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              И аз това съм забелязал, служебните вървят много и минават (почти) навсякъде, независимо от марката и модела . Само после да му мисли тоя, дето ги поддържа.....
                              +1
                              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                              LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X