Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сантана - испанския Дифендър..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

това е един чъдесен джип само ако не те притеснява външния my вид.........
    незнам къде бях чел но es sas mostove на ZF също й скорости и раждатка.......сега е със мотор 2.8 но от догодина муисля когато влиза евро 4 ше слагат новия мотор на ивецо 3.0 със 6 степена скоростна кутия......
    а й нещо за касата база разправят че май работят barxy окачване на пружини и задните седалки да са напред като на лека кола.............

http://i6.tinypic.com/1zna96u.jpg
    http://i6.tinypic.com/1znafpt.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от zenit
      това е един чъдесен джип само ако не те притеснява външния my вид.....
      Че какво му е на външния вид?
      Мен точно пък такъв вид ми харесва, а не като на близалка..

Коментар

ами външния вид си е съпер само дето тук не са на това мнение само като се видat продажбите й да ти стане лошо със сравнение със ПАРКЕТНИЦИТЕ нали така се викат във BG просто хората си къпъват SUV й са си прави са тя законои дто излизат че е забранено да се кара по черни пътища и глобите са доста големички....
        пак и отделно мислят да вдигат много данъците на джипките абе някав ужас аз си мислех че във БГ политиците са шантави ама тук са още по зле........
        поздрави

Коментар

Към днешна дата, има ли понатрупани актуални впечатления от собственици на тази Сантана, или хора които са минали през нея?
          Интересува ме най вече надеждността, и как е откъм разход и части? Трансмисията Ровърска ли е?

Коментар

Здравейте, видях еднаакуална обява за продажба и продавача твърди в описанието , че трансмисията е ровърска , но двигателя е на ивеко 2,8 дизел с разход под 7литра. Доколкото знам на Ивеко двигателя е добър и се намират части на много добри цени за него.

Коментар

• ctef
              ctef коментира
              Редактиране на коментар
              Обявите когато писах бяха няколко. Затова се и загледах. Горе долу на еднакви цени.
              Но междувременно се свързах с човек, който работи в сервиз, ползвал е подобна машина, италианските Масив на Ивеко.
              Съвета му беше да бягам далеч от тях. Скъпи части, трудни за намиране, проблемни.
              Това вече не са едновремешните Ровъри правени в Испания. Договорът е прекратен преди години.
              Така че загубих интерес.
              Лошото е, че возилото ми трупа години и ръжда, и просто се чудя какво да се прави.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X