От няколко дни имам Defender 110, 2.5 TDI (всъщност за I-то не съм сигурен). Има разни неща по него, които трябва да се доизкусурят и в тази връзка ми е необходима помощ за намирането на резервни части. Като за начало пластмасовата вежда на преден ляв калник и задна врата заедно със стъклото (може и само стъкло, но ...... ). Изчетох, че има интернет сайтове, през които стават поръчките, но тъй като английският език не ми е най-силната страна, ако може няколко препоръки за определени сайтове.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко помощ за Defender 110
Свий
X
-
До: Малко помощ за Defender 110
От няколко дни имам Defender 110, 2.5 TDI (всъщност за I-то не съм сигурен).
Мнение на Lazar
Ей! К'во става бре?Всеки ден по един нов член!
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнениеЗа пластмасовата вежда мисля, че това е твоята част.Дали не може от нещо друго да се преправи?
Последно редактирано от Yaro; 09-07-08, 21:01.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЕ, хайде, честито, със здраве да го караш, и да не се чупи много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеЧестито, хубавец!
Отиди при Митло(Фулдата), има на метър.
Благодаря! Не разбрах обаче какво има на метър?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнениеПървоначално публикуван от Andro_PajeroЧестито, хубавец!
Отиди при Митло(Фулдата), има на метър.
Разкажи малко повече за машината.
Андро е имал предвид веждите - продават се гумени разширители на метър. За теб е по-добре да си вземеш оригиналния, едва ли е толкова скъп а е достатъчно здрав и еластичен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЧестито!
Разкажи малко повече за машината.
Андро е имал предвид веждите - продават се гумени разширители на метър. За теб е по-добре да си вземеш оригиналния, едва ли е толкова скъп а е достатъчно здрав и еластичен.
Машината е ..... "машина времени".Дурако-устойчива е по това, което се вижда, тъй като е експлоатирана здраво. Гори около 10 литра нафта на дълъг път. Води се 8+1, но седалките освен първия ред липсват. Преди време ти имаше такъв и да кажеш какво би следвалода им бъде разположението. А без седалки абсурд е да мине КАТ във Варна.
Има и други варианти за смяна на регистрацията, но не знам дали е допустимо да се регистрира автомобил в друг град с временна адресна регистрация (без смяна на лична карта).
Налага се още да се сменят и двете брони, а последния майсторант, който се "майсторил" по джипа, след като сменил заден ляв спирачен диск ....... забравил да сложи спиурачния апарат.Тъй че търси се и спирачен апарат. Дали от Дискавъри няма да свърши работа?
Със сигурност ще има още да се пише, но първо един приятел ще започне да я прав ..... изчукване, боядисване, наместване на пантите на вратите и ..... друго каквото има.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение...а последния майсторант, който се "майсторил" по джипа, след като сменил заден ляв спирачен диск ....... забравил да сложи спиурачния апарат.Тъй че търси се и спирачен апарат. Дали от Дискавъри няма да свърши работа?
Не съм 100% сигурен, но мисля че от Дискавъри няма да стане апарат.A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнениеБлагодаря, Яро!
Машината е ..... "машина времени".Дурако-устойчива е по това, което се вижда, тъй като е експлоатирана здраво. Гори около 10 литра нафта на дълъг път. Води се 8+1, но седалките освен първия ред липсват. Преди време ти имаше такъв и да кажеш какво би следвалода им бъде разположението. А без седалки абсурд е да мине КАТ във Варна.
Има и други варианти за смяна на регистрацията, но не знам дали е допустимо да се регистрира автомобил в друг град с временна адресна регистрация (без смяна на лична карта).
Налага се още да се сменят и двете брони, а последния майсторант, който се "майсторил" по джипа, след като сменил заден ляв спирачен диск ....... забравил да сложи спиурачния апарат.Тъй че търси се и спирачен апарат. Дали от Дискавъри няма да свърши работа?
Със сигурност ще има още да се пише, но първо един приятел ще започне да я прав ..... изчукване, боядисване, наместване на пантите на вратите и ..... друго каквото има..Тъи като го гледам ми прилича 300ТДИ.Както и да е,броните и веждите ги остави.Провери си ДВГ. и ходовата част,там е важно за сигорноста.Гримирването го остави за последно.
Емил-00356 99872043-Малта
Defender-90
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар