Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Range Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Range Rover

Здравеите имам проблем с реиндж ролвар класик 2,5 тдс светими лапата за постояно вклучен преден мост лампите които показват височината на джипа мигат постояно джипа е повдигнат постояно на максимум като за офролд и немога да го сваля с копчето моля даите съвет какво може да муе

Mod. Edit.: Превод на български език:
    Здравейте,
    Имам проблем с Рейндж Ровър Класик 2,5 тдс. Свети ми лампата за постоянно включен преден мост. Лампите, които показват височината на джипа мигат постояно. Джипа е повдигнат постояно на максимум като за офроуд и немога да го сваля с копчето. Моля, дайте съвет какво може да му е?

Последно редактирано от Yaro; 03-07-08, 13:12.

До: Проблем с Range Rover

Първоначално публикуван от боко Преглед на мнение
    Здравеите имам проблем с реиндж ролвар класик 2,5 тдс светими лапата за постояно вклучен преден мост лампите които показват височината на джипа мигат постояно джипа е повдигнат постояно на максимум като за офролд и немога да го сваля с копчето моля даите съвет какво може да муе
    Здравейте,

За да Ви помогне някой тук, няма да е излишно да дадете малко повече информация за колата, като година най-малкото. Иначе има определени неточности във Вашата публикация, като:

1. Няма понятие Рендж Ровър Класик 2.5 ТДС. Или е "Класик" или е с 2.5 ТДС, тоест "Р38" (модела след "Класик"-а).
    2. Предният Ви мост е постоянно включен. Този автомобил е с перманентно предаване на четирите колела или т.нар. full time 4x4. Тоест, "лампите" Ви светят поради друга (но не тази) причина.

И last but not least - моля, поработете върху правописа си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X