Колеги , имам следния проблем : Диско 300 тди , автомат , влезе в сервиз (сранително реномиран във Варна - при Мимо ) , за профилактика на секторна кутия , смяна на масло и филтър на АСК и смяна на ангренажен ремък. След като сменили всичко , запалили мотора да проверят нивото намаслото в кутията , колата поработила за кратко , угаснала , и повече не ще да запали. По принцип Мимо каза , че това е негов проблем и търси причината вече втори ден , безуспешно. Проверили са ремъка -ОК е , пробвали са и с директен плюс на помпата - нищо. Доколкото разбрах , са откачили акумулатора , и предполагам , че нещо в електрониката се е сбъгясало , но нито аз , нито те знаят какво.
В Мотопфое още не сме го водили , надявам са да решим проблема с ваша помощ , но ако не успеят , ще опрем дотам , лошото е , че ще съм две-три седмици без кола.
Сега проверяват стартер , датчик на хол и не знам още какво , но аз се надявам на съвет оттук.
В Мотопфое още не сме го водили , надявам са да решим проблема с ваша помощ , но ако не успеят , ще опрем дотам , лошото е , че ще съм две-три седмици без кола.
Сега проверяват стартер , датчик на хол и не знам още какво , но аз се надявам на съвет оттук.
Коментар