Време е да изляза от анонимност, вече съм повече от горд собственик на Дискавъри за жалост лоши очи ме урочасаха та на втория ден претърпях леко ПТП ама не е сериозно и яко му се кефя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз да се похваля
Свий
X
-
До: И аз да се похваля
Честито и добре дошъл!
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение..това за лошите очи...може и да е за добро...
Не знам какъв размера на гумите от снимката, може и да се лъжа, но ми струва, че имаш и един или два инча лифт...По-скоро един инч...Което, ще рече, че може да сложиш още по-големи гуми.
Коментар
-
Айде още един лудна. Да е жив издрав за избора. Безаварийно. Това да ти е последното ПТП.
И един съвет: За да предпазиш куклата и пасажерите от лоши погледи, метни в багажника едно синьо и едно червено въже - против уроки.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнениеВреме е да изляза от анонимност, вече съм повече от горд собственик на Дискавъри за жалост лоши очи ме урочасаха та на втория ден претърпях леко ПТП ама не е сериозно и яко му се кефя
.... и против уроки те:
- Изхвърли старата броня,смения с експедиционна сложи лебедка,и голями "рошави" гуми,и ще си неуловим за всякакви видове урочасвания.....
...а от къде си,напиши си го в профила ?Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Живея в София иначе съм от Г.Оряховица ,със гуми вече се сдобих а джипа го купих с още един комплект лети джанти всъщност са си оригинални на роувър ама ще ги сложа като го поуправя, сега ми предстоят масла,филтри,ремъци и тем подобни и задължително ще му сложа и роубари отпред.Кога ще е следващата сбирка
Коментар
-
Хайде и от мен честито,мисля че не си сгрешил в избора си.Болката е е силна и приятна,но повече екефа от този автомобил.
Поздрави.Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар