Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Следваща сбирка на ЛР - 19-20 Юли в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Следваща сбирка на ЛР - 19-20 Юли в Родопите

"Направи го, или не го прави. Няма 'ще опитам'. " Йода ('Империята отвръща на удара')
    Хайде де... Започва броенето:... кой и кога, идва? Засега сме 3-ма от Велинград.
    Последно редактирано от ivied; 08-07-08, 21:16. Причина: 3-ма от Велинград

Коментар

Е, хубаво, но мен пак ще ме командироват, обаче не казват кога и трябва да кибича в София като идиот.

Ако обадя една седмица преди датата, ще ли е проблем?

Коментар

No problem! И същия ден, когато/ако/както решите! Та нали всеки с Land Rover тук е... "ч"лен/ "ф"ен и т.н. на клуба.
        тел. ми е 0896/797 006.

Ако обадя една седмица преди датата, ще ли е проблем?
        Последно редактирано от ivied; 09-07-08, 00:08. Причина: всеки с Land Rover

Коментар

До: Следваща сбирка на собствениците на Ленд Ровър

Трасетата са подходящи за семейна разходка сред природата. Броенето продължава... Според мен идеята е да си направим спокоен и по-дълъг уикенда, за да се насладим на красотите наоколо, затова предложих да е 2 дни.
          За да се съберат повече джипки и от по-далече и да не е само: :сутринта насам, пържола и вечерта газ обратно, щото утре сме на работа"...
          Както вече сте разбрали ще ми е за пръв път
          Последно редактирано от ivied; 10-07-08, 08:23. Причина: Броенето продължава...

Коментар

Осигурена е и нощувка в приличен хотел и за 30 лв. двойната стая на вечер. Стаите са си с баня и тоалетна, разбира се. Там има 10 свободни стаи и за петък, събота. Сезон е момчета, възползвайте се!
            Собственика е и с нов Defender, нищо, че няма да го има Но ще го приобщим...
            Басейна (евентуално + апартамент с 8 легла) е от нас.
            Е, броенето продължава...
            П.П. Ако за повечето от Вас, евентуално датите 19 и/или 20.07 не са много подходящи, предложете други - например - 26-27.07(събота и/или неделя)?!
            Последно редактирано от ivied; 10-07-08, 12:21. Причина: послепис

Коментар

Ивиед, като гледам, май заради сезона на отпуските нещата нещо не се получават. Например Вельо е на море, Боби пътува по работа, аз почнах нова работа и съм затрупан със задачи. Не се впрягай, ако никой не иска да идва, направете си купона с колегата от Велинград на местна почва, пък наесен ще пробваме пак.
              Не се сърди, проблема не е от нежелание или неуважение към теб, просто явно не е точното време.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

О, няма проблем, но ти благодаря за насърчението! Има няколко души, които ще наминат... Може да пробваме с клуба и по нататък, разбира се. А за тези, които предпочитат планината пред жегите и имат време и желание - да заповядат...
                Иначе "...ако не се случи, значи не му е дошло времето".
                Ивиед, като гледам, май заради сезона на отпуските нещата нещо не се получават. Например Вельо е на море, Боби пътува по работа, аз почнах нова работа и съм затрупан със задачи. Не се впрягай, ако никой не иска да идва, направете си купона с колегата от Велинград на местна почва, пък наесен ще пробваме пак.
                Не се сърди, проблема не е от нежелание или неуважение към теб, просто явно не е точното време.
                Последно редактирано от ivied; 11-07-08, 00:42. Причина: навреме

Коментар

Добри сбирки правите момчета, което е похвално. Може да намина аз към 19-20 във Велинград, само имам един въпрос. Кофти ли са трасетата и много ли се кара, защото аз съм с Фрилендър и бих минал за купона, природата, да поприказваме. Принципно имам разни варианти за спане, но ако реша със сигурност и няма къде да се спи ще търся помощ на оставения телефон.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                    Добри сбирки правите момчета, което е похвално. Може да намина аз към 19-20 във Велинград, само имам един въпрос. Кофти ли са трасетата и много ли се кара, защото аз съм с Фрилендър и бих минал за купона, природата, да поприказваме. Принципно имам разни варианти за спане, но ако реша със сигурност и няма къде да се спи ще търся помощ на оставения телефон.

Коментар

укенда ще съм в района - Батак - и мисля да намина да покарам с вас - ако все още има мераклии де - ще ви звънна на телефона от по-горния пост да се разберем за среща/явка някъде във Велинград или околностите за събота и/или неделя
                      LR Disco II, Td5

Коментар

Заповядай! В събота сме на връх Сютка - с барбекю. В неделя на връх Острец.
                        укенда ще съм в района - Батак - и мисля да намина да покарам с вас - ако все още има мераклии де - ще ви звънна на телефона от по-горния пост да се разберем за среща/явка някъде във Велинград или околностите за събота и/или неделя

Коментар

4-та среща не се получи. Просто покарахме малко... Но: От време на време радвай някого, та било то и самия себе си.
                          И: Благодари на пропуснатите възможности за радостното чувство на надежда. До следващата ни среща!
                          Последно редактирано от ivied; 21-07-08, 08:11. Причина: следващата ни среща

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X