Здравейте!От няколко дни баща ми е горд собственик на Range Rover 97г.Купих му го съвсем импулсивно...видяхме го в една къща и тъй като му беше мечта от много време реших да го зарадвам и да му направя кефа.
Джипа е с всички екстри за модела поне така ми казаха
Мотора е 2.5 на бмв и за сега бръмчи прилично.
Ние сме доста нови и боси в тази сфера така че ще съм много щастлив и адски признателен ако помогнете за разгадаването на тази машина
Искам да ви попитам за някои нещица които не са ми ясни и ако можете да ми помогнете ще е повече от страхотно.
От къде се пуска този темпомат?
Другия проблем е че не свети цялото табло барабар и с бутоните за стъклата.Интересното е че бордовия комютър и климатроника светят..само дисплеите ..както и бутоноите като се натиснат ...
Търсих за изгорял бушон така и не намерих.
Другия въпрос ми е...скъп ли е този джип за поддръжка.?
Знам че е малко глупав но все пак вие имате повече наблюдения
Поздрави на Всички!
Джипа е с всички екстри за модела поне така ми казаха

Мотора е 2.5 на бмв и за сега бръмчи прилично.

Ние сме доста нови и боси в тази сфера така че ще съм много щастлив и адски признателен ако помогнете за разгадаването на тази машина

Искам да ви попитам за някои нещица които не са ми ясни и ако можете да ми помогнете ще е повече от страхотно.
От къде се пуска този темпомат?
Другия проблем е че не свети цялото табло барабар и с бутоните за стъклата.Интересното е че бордовия комютър и климатроника светят..само дисплеите ..както и бутоноите като се натиснат ...
Търсих за изгорял бушон така и не намерих.

Другия въпрос ми е...скъп ли е този джип за поддръжка.?
Знам че е малко глупав но все пак вие имате повече наблюдения

Поздрави на Всички!
Коментар