Първо изкам да се извиня за тъпанарския си въпрос,защото сигурно веднага някой ще каже "избери този,който гори по-малко т.е. дизела",но причината да задам въпроса е следната:
Аз имам такъв,взех го дизел защото двигателя е доста распросранен и лесен за обслужване.
От известно време ровя из нета а и разпитвам хора колко гори бензиновия вариант и общото мнение е че при тези цени на горивата ще давам 10(десет) лева повече на 100 км и реших да го сменям за такъв.
Моя въпрос към вас е основно как е бензиновия мотор,дали е лесен за подръжка и на какво да обърна внимание когато го преглеждам.
Също така ще бартеросвам с автоматик има ли някакви специфични проблеми с СК.
Благодаря предварително на отзовалите се на помощ в тази дилема за мене.
Аз имам такъв,взех го дизел защото двигателя е доста распросранен и лесен за обслужване.
От известно време ровя из нета а и разпитвам хора колко гори бензиновия вариант и общото мнение е че при тези цени на горивата ще давам 10(десет) лева повече на 100 км и реших да го сменям за такъв.
Моя въпрос към вас е основно как е бензиновия мотор,дали е лесен за подръжка и на какво да обърна внимание когато го преглеждам.
Също така ще бартеросвам с автоматик има ли някакви специфични проблеми с СК.
Благодаря предварително на отзовалите се на помощ в тази дилема за мене.
Коментар