Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Freelander - проблеми с амарма/ имобилайзер

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Freelander - проблеми с амарма/ имобилайзер

    МОМЧЕТА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ! ВЗЕХ СИ ФРИЛЕНДЪР ОТ АНГЛИЯ И ИМАМ ПРОБЛЕМ С ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА АЛАРМАТА КЪМ КОЯТО Е ВЪРЗАН СЪЩО ИМОБИЛАЙЗЕРА. СЕГА ИМАМ КЛЮЧ И ДИСТАНЦИОННО, ОТ КОЕТО СЕ ВКЛЮЧВА И ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА/ИМОБИЛАЙЗЕРА/. НАТИСНАХ ДА ЗАКЛЮЧА И СЛЕД ТОВА ДА ОТКЛЮЧА, ЩОТО НА КОПЧЕТАТА НЕ СЕ ВИЖДАШЕ КОЕ ЗА КАКВО Е. И ДИСТАНЦИОННОТО БЛОКИРА. НИТО ПРИЕМА НИТО ПРЕДАВА. ЧЕТОХ В КНИГАГА, ТАМ ПИШЕ МАХАШ БАТЕРИЯТА НАТИСКАШ КОПЧЕТАТА ЗА 5 СЕК. ДА СЕ МАХНЕ ЗАРЯДА, СЛАГАШ ПАК И ВКАРВАШ В КОНТАКТА. КАКТО И ДА Е. СТАНА. НО ПОСЛЕ ЕДИН ПОЗНАТ НЕЩО ПИПНА И ПАК БЛОКНА. СЕГА С ТОЯ РЕСТАРТ НЕ СТАВА. ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА СЕ ВЪВЕЖДА НЯКЪВ КОД КАТО ВЪРТИШ КЛЮЧА НЯЛАВО И НЯДЯСНО В КЛЮЧАЛКАТА, КОЕТО Е БАТИ ПЪРВОБИТНОТО, НО АЗ НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ИМАМ КОДА ОТ АНГЛИЯ. ИМА НА ЕДНО МЯСТО 4 ЦИФРИ, ПРОБВАХ ГИ И НЕ СТАВА. С 2 ДУМИ ПЪЛЕН ТАШАК. ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО МИ СЕ ПОВРЕДИ ТОВА ДИСТАНЦИОННО И НИЩО НЕ МОГА ДА ПРАВЯ. ОТКЛЮЧВАМ, НО НЕ МОГА ДА ПАЛЯ. МОЛЯ КАЖЕТЕ МОГА ЛИ ДА ГО ИЗКЛЮЧАВ НЯКАК. НЕ МОГА ДА ОТВАРЯМ КАПАКА, ЩОТО ПИЩИ. КОШМАР. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОТ ПЛОВДИВ ДОЙДОХ В СМОЛЯН, ЩОТО ИМАМ РАБОТА НА ПАМПОРОВО И СЕГА КОЛАТА СТОИ В СМОЛЯН БЕЗ ШАНС ДА Я ЗАПАЛЯ. ПОСЛЕ ЩЕ ТЪРСЯ НОВА БАТЕРИЯ ЗА ДИСТАНЦИОННОТО И ДАНО СТАНЕ, НО ДОРИ И ДА СТАНЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО. МОЛЯ ПОМАГАЙТЕЕЕЕ!
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v


    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

  • #2
    До: Freelander - проблеми с амарма/ имобилайзер

    Колега,

    Премествам питането Ви в нова тема - тук. Моля, преди да пишете, погледнете дали подобен проблем/ въпрос не е зададен, или поне не пишете в безразборно избрана тема, нямаща нищо общо с Вашия проблем.

    Тук колегите са дискутирали подобни проблеми:
    Принцип на действие на ключа за запалване на Freelander

    Коментар


    • #3
      До: Freelander - проблеми с амарма/ имобилайзер

      Благодаря за съвета колега, просто не видях нещо подобно в бързия ми преглед. Пуснах инфото в теми свързани с проблеми за Фрилендър, но просто беше спешно и исках ако някой има отговоро да получа по-бързо. Както и да е. Приемам критиката.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v


      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X