Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си възглавници, къде да ги сменя ? (РР П38А)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си възглавници, къде да ги сменя ? (РР П38А)

Здравейте, купих си 4-те възглавници на рейнджа , но сега не знам къде да отида да ги сменя ? Нещо не ми се ходи в мото рное Някъде във Варна дали има друг сервиз в който да разбират и воопще има ли нещо за разбиране или е елементарно и мога да си ги сменя сам както ми се струва ?

До: Купих си възглавници, къде да ги сменя ?

за Air Bags ли става дума? ако да мисля че можеш и сам. Аз поне съм сменял много (вярно предимно на американски автомобили) и не е голяма философия. най важното е да не забравиш да откачиш акумулатора щото инак има шанс някоя да те плесне по носа
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

На Диско 2 се сменят много лесно. Миналата седмица сменихме една на колега от форума.
      Виж как е закрепването при Диското и ако е същото като на Рейнджа - действай.

Коментар

Първоначално публикуван от savovbg Преглед на мнение
        Здравейте, купих си 4-те възглавници на рейнджа , но сега не знам къде да отида да ги сменя ? Нещо не ми се ходи в мото рное Някъде във Варна дали има друг сервиз в който да разбират и воопще има ли нещо за разбиране или е елементарно и мога да си ги сменя сам както ми се струва ?

Щом ти се струва поне,значи ще можеш и сам
        Аз съм сменял на камион-елементарна работа

Коментар

Извинявам се, не бях много конкретен , става дума за възлгавниците на окачването на П38А. Така като ги гледам е супер елементарно , но в Moto phoe ми казаха да внимавам ,4е имало някаква особеност и съм можел да направя по голям проблем ( дали е така е друг въпрос) . Кажете сега някой сменял ли е и има ли някакви пинизи тая работа ?

Коментар

Това нещо тук, ще те орентира ли да ли можеш сам...?
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Тука определено се обеснява добре , само не ми е ясно дали когато дигам джипа , трябва да му овиснат колелата или да го дигна все едно сменям гума ? И до колкото рабирам тези новите възглавници са по различни от оригиналните и по калпави

Коментар

На шасито вдигай. Подсигури го със здрави подпори. После с друг крик надигаш леко моста, за да свалиш гумата и да смениш възглавницата.

Ако не си сигурен и те е шубе, по-добре не пипай.

П.П.

Развивай тръбичката за въздуха бавно и внимателно - първо, за да не те отвее и второ, за да не я скъсаш.
                Последно редактирано от Lazar; 06-06-08, 23:14.

Коментар

До: Купих си възглавници, къде да ги сменя ? (РР П38А)

Сега смених ги всичките , но пак не иска да се вдига Не знам да не би случайно не съм прецакал цангите , макар 4е има слагах сапунка няма проблеми , само едната задната ме претеснява , там се чува леко съскане,но може и да си внушавм. Въпроса ми е след като ги семня и системата е празна , трябва ли да изчакам повече време за да се дигне или би трябвало веднага да стане ?

Коментар

Първоначално публикуван от savovbg Преглед на мнение
                    Сега смених ги всичките , но пак не иска да се вдига Не знам да не би случайно не съм прецакал цангите , макар 4е има слагах сапунка няма проблеми , само едната задната ме претеснява , там се чува леко съскане,но може и да си внушавм. Въпроса ми е след като ги семня и системата е празна , трябва ли да изчакам повече време за да се дигне или би трябвало веднага да стане ?
                    От поста ти разбирам,че и преди това не е искала да се вдига...ако е така,коой ти постави диагноза 4бр. възглавници?
                    Виж дали отива въздух до тях....

Коментар

Няма проблем вече, дигна се, всичко е наред Оказа се че едната гумичка която е вътре във възглавницата се беше извъртяла и реално не уплатняваше , сега я оправих и се вдигна вече Обаче лошоти е, че все пак малко изпуска от цангата и не знам дали не е проблема в маркуча който е малко наранен от ваденето и слагането на цангата , дали да не го отрежа малко ? Той има някакво одебеление в едната част и не знам ако го отрежа дали ще е проблем ?

Коментар

Въпрос относно смяна на въздушни възглавници на РР П 38А

Здравейте колеги !
                        Гледах в темите , но никъде не видях дискусия относно смяната на въздушните възглавници . Може ли някой , който го е правил да ми каже , позиция по позиция как става това . Щуцерите на тръбичките на резба ли са ? Как се свалят ?
                        Благодаря ви .
                        Извинете ме .

Коментар

До: Въпрос относно смяна на въздушни възглавници на РР П 38А

Колега, вече са ти отговорили в тази тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X