Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гори масло, пуши бяло - гарнитура на глава. Диско 200Тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гори масло, пуши бяло - гарнитура на глава. Диско 200Тди

Първоначално публикуван от Бате Мите Преглед на мнение
    Днес свалих главата и резултатите са:

На 4-ти цилиндър на гарнитурата има прогаряне на латуна което ще рече,че е имало прегряване на мотора/може би/ .

При мен беше същото, на 4-ти цилиндър, голяма дупка, но се чуваше яко хлопане. Ако ще шлайфаш, знам че е гадно, но ми казаха, че е добре да се шлайфа и блока и главата за дизел, незнам до колко е вярно, но незнам и до колко не е. Аз трябва да си дозатегна главата, че пак чувам далечно прихлопване, но незнам как точно да стане, щото с тея ъгли при ЛР...

Коментар

Блока чак да го шлайфаш! мини го със шкурка или камък от шмиргел, ама трябва да са мн равни.
      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Знае ли някой точните размери на нови сегменти?
        Защото при Леви като цена оригиналните са 340 лв. ,а в IMG са около80лв Полски .
        Касае се за нормален размер на 200 TDI

1.Ф=?
        2.Ширина=?
        3.Дебелина=?
        Това за компресионните и същото за масления, защото в IMG искат точен размер.
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Мите, абе к'ви 340лв. бре?! Т'ва за целия комплект ли?
          Пита ли в Дарукар?

Ба...

В Англия оригиналните са по 18Лири, а неоригиналните наполовина....

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Мите, абе к'ви 340лв. бре?! Т'ва за целия комплект ли?
            Пита ли в Дарукар?

Ба...

В Англия оригиналните са по 18Лири, а неоригиналните наполовина....
            Аз съм източника /Брута/. Проверих в Трейдкар - това е цената за сегменти-нормални/стандартни/. Цената важи за BG, щото никой от никоя друга страна не би кихнал толкова кинти за този асортимент / може някой от Обединени Арабски Емирства щ'от не му пука./
            Но това е реалността.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Добре, но не разбрах за цял комплект ли 340лв или само за едното бутало.

Коментар

Днес Цецо ходи до Трейдкар,на друго место несъм се обаждал,но 340лв. е не естествена цена.
                Пък и не съм от София,че да имам толкова информация за тези магазини и сервизи ,та затова питам за да съпоставя и на место с буталото в магазина да преценя от кой да си ги купя/компл. сегменти/
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Утре ще питам в Дарукар.

Коментар

Добре, но не разбрах за цял комплект ли 340лв или само за едното бутало.
                    Лазаре, ти си екстремист. Естествено цената е за к-т за 4 бр. бутала, не че цената не е безумна и за 10
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                      Лазаре, ти си екстремист. Естествено цената е за к-т за 4 бр. бутала, не че цената не е безумна и за 10
                      Бе по-скоро ти си оптимист. Като работех в Дару и на 1 от служебните Ровер Маестро му думнаха мотора (дизел) .И трябваха бутала - 800лв едното при цена на колата около 3000лв изправна. На края от няколко строшени мотора се събра един и колата оживя и мисля още я ползват (маестрата се взривяваха все на края на магистрала тракия, баш на края при чирпан - не понасяха оборотите при 160 км/ч от София нататък.
                      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

..В Англия оригиналните са по 18Лири, а неоригиналните наполовина....

Колеги, а има ли някой да бутне едно рамо за поръчка от Англия?
                        Касае се за:
                        1.Гарнитура за глава с три перфорации.
                        2.Гумички на клапани.
                        3.Комплект сегменти/нормални/.
                        4.Комплект гумички за кормилната кутия.

Всичко това за DISKO1-93год.-200TDI.
                        Последно редактирано от Lazar; 04-07-08, 16:32. Причина: оправяне на цитат
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Хайде успех:

Коментар

Не ми се пуска цяла тема, та бих попитал тук. Някой знае ли как да си дозатегна главата или е по-добре да сменя гарнитурата и да затегна на чисто?

Гледайки схемата би следвало да е ок ако ги затегна на 40 НМ, което сякаш малко ми се струва на фона на други схеми, които съм виждал. Градуси разни и прочее...

Благодарско и сори за спама...

Коментар

Хайде успех:
                              Благодаря и ще черпя

Ако мога ще направя и някоя снимка .
                              Последно редактирано от Lazar; 01-08-08, 16:20. Причина: цитат
                              [SIGPIC][/SIGPIC]
                              DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Имай предвид, че е необходимо допълнително затягане с около 60 градуса(както е писал Насов по-горе)
                                Последно редактирано от Lazar; 01-08-08, 16:33.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X