Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко проблема със Range Rover P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко проблема със Range Rover P38

Здравейте!
    Реших да си споделя тук проблемите със моя Р38, със надеждата някой да ми даде съвет и евентуално да ми каже причината и последствията. Та накратко в събота както си карах и ми се прасна пласмасовото казанче на водния радиатор, докато спра колата загря до малко под червената индикация. В момента колата е в Bosh сервиз за смяна на радиатора. Какви може да са последствията от това прегряване? Джипа е с двигател на БМВ 325tds. Другия проблем е: не може да включва бавните скорости, на дисплея ми изписва премини на свободна, а аз сам на свободна - мотора на кутията работи.

PS:Извинявам се много ако темата се повтаря, нов съм и все още неориентиран във саита.
    Последно редактирано от Lazar; 19-05-08, 17:21. Причина: правопис

До: Няколко проблема със Range Rover P38

Последствията могат да бъдат изкривена глава,тъй като е чувствителна откъм прегряване.този мотор изисква идеална охладителна система.
    По отношение на превключването на бавни,сигурен ли си,че го правиш на място,а не в движение?
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Четох във ръководството на Ровер, че може и в движение от бързи кам бавни, но скороста не трябва да надвишава 8км, а от бавни на бързи не повече от 20км, но аз го правя на място. Пробвах и в движение, никак си не става, на дисплея ми излиза да освободя от скорост.
      Последно редактирано от Lazar; 19-05-08, 20:05. Причина: ПРАВОПИС

Коментар

Ако е автоматик,има едно досадно кабелче под лоста,което не е много добре измислено с обувка или букса примерно,а е просто запоено и от движението на лоста с времето се прекъсва.Погледни първо там.Не ми е много ясно обаче,как е при ръчните скорости.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Не е автоматик, със ръчна скоростна кутия е. Когато на моторчето което е на кутията му подадем директно напрежение включва бавни но със копчето не става

Коментар

Смени копчето и ще ти включва,ако не намериш с едно мързеливо ключе,и нямаш ядове

Поздрави

Коментар

Копчето работи проверих и него

Коментар

Значи пак отиваме до това нещо което при автоматика е кабелче под лоста.Сигурно и при ръчните е нещо подобно.Защо не разглобите около лоста?

Коментар

Утре ще го погледна. Докато ми монтират радиатора ще го погледна дали има такова кабелче. Междо другото, оказа се че перката не работи също. Проверих вав Мото-пфое искат 560лв. Мога ли от някъде да си поръчам само диско съеденителя без перката?

Коментар

Казват,че може да се вземе само виско от бмв (примерно) и да се закачи старата перка за него.Аз си взех от дару,но беше към 450 лева.

Коментар

Пробвай да пуснеш заявка и запитване за доставка на този e-mail sophie@paddockspares.com
                      or
                      sales@paddockspares.com
                      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

А защо не помислиш за електрически вентилатор - виж в Paddock - марка Kenlowe. Може и нещо друго да ти хареса - поне да намалиш транспортните разходи по отделни пера.
                        Поздрави
                        Владо
                        Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Виж и в www.sindby.dk
                          http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                          Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Шосейката ми е готова . Оказа се че лекото прегряване не е нанесло щети на двигателя. Днес ми се обадиха от Bosh да отивам да си прибирам парахода . Остава проблема с перката. Мерси много за инфото, сега мисля да погледна сайтовете който сте ми дали и да видим дали ще мога да порачам

Коментар

Определено си порачах перка но за off-road, или поне така си мисля
                              http://www.paddockspares.com/pp/SHOP....5_Diesel.html
                              Надявам се да се окаже добра. Мерси много за инфото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X