Здравейте!!! Впечатлен съм от развитието, което е получил този форум през годините !! Никога не съм предполагал, че ще се нуждая от помощ в сферата на offroad- a. Регистрацията ми е от времето, когато вървеше GPS проект за създаване на карта на България.Сега по същество .....За да не ми се скара някой батко от форума ..."първо прочети какво е писано във форума и после задавай въпроси.."
))) ми се наложи да изчета всичко написано в часта "Дискусии по марки" Land Rover. Извода, който ми се натрапва е следният - има страшно много полезна информация, .......но хаотично разположена. Губи се излишно време за намиране на нужната информация. Огромна молба към администриращите форума ....моля, бихте ли създали организация позволяваща систематизирането на цялата налична инфо. Например... Land Rover подниво по модели
Диско - фрилендър- РР.Подниво Диско да бъде разбито на нива - Двиг.,Ходова част, Трансмисия, Кормилна Уредба, Хидравлика ,Купе и Боя. Като ниво Двиг. да има например : поднива по видове системи - Охладителна,Смазочна, Горивна и т.н.Мисля че на всички участици във форума ще им бъде по-удобно както при задаването на въпроси така и при търсенето на инфо.
Надявам се силно да не съм Ви отегчил !!!!!!!
))))) Ето го и въпроса който ме интересува ..... Как мога да разбера дали съм със верига или ремък? Майстора който ми смени каналните ремъци твърди, че съм с верига .... но при тази операция ми се струва, че няма как да разбере .....или не съм прав? В 1 или 2 поста бегло се споменава статия от 1 австралиец , http://www.yican.com.au/tbd.html, където твърди, че е детска болест 300ТДи да къса ангренаж независимо кога е извършена замяната и твърди, че решението е замяната на агренажа със система от зъбни колела. http://www.zeus.uk.com/land-rover.php
Има ли някой в България опит да замени ангренажа с к-т зъбни колела. Продават ли се в България?
Поздрави!!!!
P.S. Сорииии .....получи се малко длъжко ...ама не можах по-кратко
))

Диско - фрилендър- РР.Подниво Диско да бъде разбито на нива - Двиг.,Ходова част, Трансмисия, Кормилна Уредба, Хидравлика ,Купе и Боя. Като ниво Двиг. да има например : поднива по видове системи - Охладителна,Смазочна, Горивна и т.н.Мисля че на всички участици във форума ще им бъде по-удобно както при задаването на въпроси така и при търсенето на инфо.
Надявам се силно да не съм Ви отегчил !!!!!!!

Има ли някой в България опит да замени ангренажа с к-т зъбни колела. Продават ли се в България?
Поздрави!!!!
P.S. Сорииии .....получи се малко длъжко ...ама не можах по-кратко

Коментар