Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с климатроника на РР38A

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с климатроника на РР38A

Ние не сме много запознати но контролния блок значи екрана с копчетата.А на самите вентелатори прекрепено към тях има някаква друга електроника незнам как се казва.Значи до тази електроника на вентилаторите(прекрепената към тях)до там не отива ток.Малко глупаво изглежда но минахме през няколко (майстори) и дотам никой нищо неоткри.Затова се опитваме сами каквото можем да оправим дологоре поразбирваме от това унова но не профисионално.Ако някой знаеше какво значи този символ с ( отворената книга и удивителния знак до нея)окакто се появи неработи.Преди това имаше супер парно и не е имало никакви подозрителни работи изведнъж спря.Единствено 2 дни преди това съм свалял акомулатора да го зареждам за 6-7 часа.

Коментар

Символът означава грешка в системата.Тя може да бъде най-различна.Ако свалянето на акумулатора,спирането на вентилаторите и появяването на символа съвпадат по време,то най-вероятно всичко е наред и само трябва да се изчисти грешката.Ако не може да се изчисти,то поне ще се прочете и ще се разбере какво не е наред.Това става във специализиран сервиз.Не оставяйте този модел със слаб акумулатор,много е чувсвителен на тази тема.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Благодаря за съветите явно без включване на компютър няма да стане.Като го регестрираме ще отидем до възможно най доброто място което ни препоръчате.

Коментар

За информация в София те са две -Дарукар и Мотопфое.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Предварително се извинявам, че се вмъквам в темата, но случаят ми е свързан с този. Откакто съм взел Рейнджа не ми работи десният вентилатор в купето, а този в ляво (при шофера) е ОК. На екранчето само чат-пат светваше символът с книгата, а през повечето време го нямаше. Та след като разхвърлях ситуацията забелязах, че има едно реле в повече и то външно навързано при десния вентилатор, а самият мотор работи, но електрониката вградена до него не втасва явно, защото тоци има до буксите и то такива, които блока на климатика (HEVAC) подава (вариращо напрежение). Какво може да се направи?

Коментар

Поправка на вентилатора или нов.

Коментар

НЕЗНАМ КАКВО ДА ТИ ОТГОВОРИА НИЕ ХПОДИХМЕ НА КОМПИУТАР И ВСИ4КО СЕ ОПРАВИ .ОТИДИ ДАТЕ ВКЛУ4АТ, МОЖЕ ДАЕ НЕ6ТО ДРЕБНО ,ОБИКНОВЕНО СЕ ПО4ВА ОТ НЕЗНА4ИТЕЛНИТЕ НЕ6ТА.

Превод:

Не знам какво да ти отговоря...Ние ходихме на компютър и всичко се оправи. Отиди да те включат, може да е нещо дребно.Обикновено се започва от незначителните неща.
                Последно редактирано от Lazar; 08-05-08, 09:58. Причина: превод...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X