Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за скоростната кутия на Рейндж Роувър от 2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за скоростната кутия на Рейндж Роувър от 2005г.

Двигателят е на БМВ 4.2HSE, автоматик с типтроник. Та въпроса е откъде се проверява нивото на маслото, има ли някакъв маслен филтър и електрическа ли е или маслена? Питам, защото на един приятел му се прецака скоростната кутия, на която никога не е сменял маслото и от време на време започват да отказват да се превключват скоростите или като натисне кик даун-а сваля вместо с една с по 3 предавки и изобщо прави мизерии на поразия и той си остави джипа на негов познат майстор, който хал хабер си няма от този модел, но все пак ще се опита да разбере какво и е на машината. Предварително благодаря! Някой ако има представа от какво може да са тези проблеми да сподели, ще съм още по-благодарен!

До: Въпрос за скоростната кутия на Рейндж Роувър от 2005г.

Питам се нужно ли е за автомобил който струва 70 000-100 000 лева да се води по майстори и да се събира информация от рода на някой знае ли?Просто да го закара във фирмения сервиз,където дори да се чуват лоши отзиви,поне знаят как се сменя и проверява масло.Както и имат нужните системи за диагностика.
    П.С-мотора е 4.4,а HSE e нивото на оборудване.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И на мен ми е доста странно, имайки в предвид че моята 9 годишна машина, струваща 1/5 от цената на рейнджа не я водя никъде освен в Дарукар, но всеки сам си предценява. Аз се опитвам да помогна.

Коментар

Ей тук би трябвало да има нещо по въпроса.

Коментар

Лазаре, ти си златен! Много ти благодаря!

Коментар

Така де! Не са много хората, които ще ти отговорят конкретно къде, какво и как за този модел. Единствено се сещам за Асен.
            Тия машини не са ни по джоба, все още. Виж след 5-10 години...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X