Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery1 300Tdi SRS грешка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Discovery1 300Tdi SRS грешка

Ще ги прегледам, но последно (4дни преди това) изглеждаха ОК Явно ще съм поредната Диско 1-ца с мигаща ламба

Като го купувах преди 3г старият собственик каза че му е светвала преди лампата и в МотоПфое срещу 50лв са му я изгасили. Четох че се ебават и сетва лампата при смяна на акумулатор, но аз го сменях преди 5 месеца. Също така има ли някой с диагностика да го видим този лампиан защо свети.
    Жоро, не ги зам от ЛР кога и как са ги слагали, но аз съм края на 95-та (31.12 по регистрация), а по VIN 96-та. Имам 2-та AirBag-a. Приятел с Диско 1998 ES също имаше и 2-та. Таблото много ми прилича на Диско 2... Явно са правили опити и тестове за бъдещата 2-ка При тях знам че и под седалките има букси(SRS), но при мен няма там нищо.

Ето го таблото ми:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160427_080419.jpg
Прегледи:1
Размер:54.3 КБ
ID:5712364
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-04-16, 17:08.
    LR Discovery 300Tdi 1996
    Subaru Outback 2.5 1998
    Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
      Вики, леко съм объркан. Ще поясните ли на невежия? Нали е Дискавъри 1? Какъв СРС и еърбези? Моето е 98 година но няма нищо такова. Нямам и такава ламБа на таблото! Разкажете моля.
      За определени държави е със, в други без. Неговото както и моето са Австрийски или Немски и имат еърбег, за сметка на това и са зверски изгнили.....
      Италианките повечето нямат Еърбег, но пък са по запазени купета.

Коментар

Благодаря за разясненията и на двама ви.
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Сори за офф-а, ма аз специално си търсих без СРС щот жип без дръжка пред пасажера хич не ми го побира главата... Кат излезем по черно - де да се фаща жената? А и волана е един тумбак... не остава място за моя
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Още малко оффтопик

Моя е жабар, а на приятеля пак беше жабар

И малко по темата... Ако е от кабела смотан (рот. куплунг), нямаше да имам бибитка..... а клаксона си ми работи идеално. Мисля да напръскам всички жълти снопове с кабели и снадки с контактен спрей и ако не се оправи, тази крушка ще я хване липсата, защото много ми бърка в здравето

PinMaster

, и зад дръжката можеш да си слагаш разни неща, а при мен... няма как Незнам защо го взех такъв... Исках 7 места, 5 врати, бежов салон и да не е много изгнил (е за 3 години си поизгни тук таме)... нямаше много
            LR Discovery 300Tdi 1996
            Subaru Outback 2.5 1998
            Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

За оборудването със SRS - моят е с първа регистрация 10.1994 г., по ВИН е 1995 г. води се модел 5 врати, 5 места, но е доплащано от немеца за "електрически пакет", АБС и климатик.
              Таблото е същото и също беше "оплезено" към стъклото.
              Акумулаторът го вадя редовно за зареждане, че нямам време да си карам камилата, откачането и закачането не оказва никакво влияние върху SRS.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-04-16, 17:09.
              Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X