Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с разхода на РР ТДС (35-40л/100км)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с разхода на РР ТДС (35-40л/100км)

Колеги здравейте. Моя РР ТДС в последните 5 дена започна да ме разорява стабилно. След като ходих до Пловдив и обратно се върнах до София в събота засекох разхода беше добър 13,7л/100км. А от събота до сега веднъж ми даде 34,5 а после 37,2. Ако някой е имал такъв проблем моля да сподели от какъв е бил проблема. Благодаря предварително.

До: Проблем с разхода на РР ТДС (35-40л/100км)

Защо просто не го закараш на диагностика на мотора?Не е скъпа и за щастие се прави във всички сервизи оборудвани с техника на бош,а и в много други.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ходих до "супер дизел" и оправиха нещата. Защото преди ходих там да ми оправят паленето на загрял двигател сега даже и пари не ми взеха.

Ама сега нещо алармата мина в някакъв интересен режим. Преди мигаха габаритие като отключвах и заключвах а сега мигат мигачите и не се отключват всички врати.
      И благодаря за съвета

Коментар

Това с вратите хич не е добре.Всички ли не се отварят или само някои,а с ключ отварят ли се?
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от mutafch Преглед на мнение
          Ходих до "супер дизел" и оправиха нещата.
          Е, кажи какво беше - да знаем
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Те там не си падат много по обясненията.

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
              Те там не си падат много по обясненията.
              Как така Дават ти колата без обяснение какво и е било Не мога да си го представя... това да не е тяхна кола, че да правят нещо си по нея без да обясняват
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Ами как да ти кажат например: "ами пич, виж ся, нии тука....таковата....миии....едно маркуче за излишната нафта май не сме го сложили....."

Коментар

За разхода ми казаха че е имало някаква грешка в компютъра която е променила разхода.

А за заключването и отключването отварят се само шофиоърската и задните две багажника и предна дясна не се отключват. А като отключвам и заключвам от дясната врата централното си отваря всички врати. И с ключа и с дистанционното се отварят само три врати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X