Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой как се е справил с озвучаването на Discovery?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Въвеждане на код за касетофон

Здравейте,
    може ли някой да каже как се въвежда кода на касетофон "Clarion" Discovery, който е оригинален на джип Land Rover Discovery, имам кода на оригиналната карта на касетофона ,но незнам как се въвежда.

Коментар

До: Кой как се е справил с озвучаването на Discovery?

Колеги,аз на моя кошник си имам оригинална туба на задната врата с усилвател,наистина като го взех бяха останали само металните части на колонките но срещу 70лв. ми ги възтановиха и оправиха стъпалото и в момента се опитва да извади нормална музика,само трябва да оправя малко кората че много ми дрънка.Но като гледам май на малко двипки ги има тия колонки в 5-тата врата.А по между другото да попитам,на някой да му се намира оригинално касетофонче от диско с управление за cd-changer,според мене моя е филипс оригинално,имам и дистанционно на козирката на километража,на някой ако му се намира,срещу разумна цена бих му го взел,че искам да си го направя както си е било заводски.

Коментар

За да изкарате малко по-добър звук си направете изолация на вратите. Най-скъпия вариянт е Dynamat, ще излезе около 100 - тина и повече лева за врата, но има естествено и алтернативен по-евтин метод, а той е да ползвате битуумна лента за изолациа.. Излиза доста по-евтино и е добър заместител (има доста писано по аудио форумите) . И на мен не ми допада това, че багажника, половината, е зает от суббуфер, но затова пък де що има дупка за говорител съм я напълнил и съм доволен от резултата ... С едно cd-mp3 е чудесно. Без музика просто не мога да карам...

Коментар

Според мен звукоизолацията е по-добрият вариянт, защото се намалява нивото на паразитните шумове вътре в купето (от движението на автомобила и др.), намалява се и шума от затварянето на вратите, а и самият звук от говорителите не се чува и на улицата, басът е по-добър. Съсредоточава се само в купето... Е, не е много евтино, но алтернативата със суббуфера в багажника също не е много добра .. като включим пространството, което заема.. да не говорим, че отпред се чува добре, но тези, които стоят на задните седалки слушат само едно боботене, а и като се смеси всичко и с шума от улицата става още "по-гот".
          Не зная за вас, но ми е най-неприятно когато ми заглъхнат ушите като карам на дълъг път точно от този монотонен шум на вятъра и гумите и всичко останало, което прелита около мен с бясна скорост ...

Коментар

Аз също имам нещо като суббуфер в задната врата - два по-големи говорителя, един до друг. Мисля, че като цяло са общо 6 - 2 отпред, 2 отзад и 2 в задната врата - това фабрично. Приятно се изненадах от звука още първия път когато си пуснах радиото. Или аз съм по-непретенциозен или наистина аудиото е добро. В момента, когато си пътувам, ползвам един FM трансмитер с флашка 4GB и U2... Наистина много се кефя на звука, дори и на макс - мисля 35 беше, не се изкривява или пък да гъгне, както примерно в леката ми кола...
            LR Disco I 300tdi
            Nissan Pathfinder
            Honda VF 750
            Suzuki GSXR 750

Коментар

Първоначално публикуван от tytovla Преглед на мнение
              Аз също имам нещо като суббуфер в задната врата - два по-големи говорителя, един до друг. Мисля, че като цяло са общо 6 - 2 отпред, 2 отзад и 2 в задната врата - това фабрично. Приятно се изненадах от звука още първия път когато си пуснах радиото. Или аз съм по-непретенциозен или наистина аудиото е добро. В момента, когато си пътувам, ползвам един FM трансмитер с флашка 4GB и U2... Наистина много се кефя на звука, дори и на макс - мисля 35 беше, не се изкривява или пък да гъгне, както примерно в леката ми кола...
              Колега,ще пуснеш ли снимка на касетофона ти,да видя кой модел е,че аз си търся а не мога да си намеря?

Коментар

Привет!
                Той си е оригинален на Дискавъри - така си пише на него, а и има доп. управление от таблото... Ето снимка
                Прикачени файлове
                LR Disco I 300tdi
                Nissan Pathfinder
                Honda VF 750
                Suzuki GSXR 750

Коментар

Мерси колега,само да видя от де ще намеря такъв дзвер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X