Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части втора употреба за Рейндж Класик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Части втора употреба за Рейндж Класик

Здравейте на всички. След близо година и половина обикаляне из пловдивските морги за части на джипката която много си обичам, най-после днес и то без да искам попаднах на един Рейндж Класик със счупена вакуум помпа. Всичко друго на пръв поглед е много добре. С abs е и е с регулиране височината на задният мост, има и капандура. Стискайте палци да мога да го спазаря щото ще мога да помогна предполагам и на много съфорумци с това онова.

До: Части втора употреба за Рейндж Класик

Аз сигурно ще съм един от тях.Успех дано го спазариш.

Коментар

Днес се чух със собственика на джипа. Засега цената е 2800 лева но може да се пазарим. Вакуум помпата която е счупена е намерих в сайт с цена 95 паунда. Собственика ми гарантира че само я сменям и колата тръгва. Иначе модела е от 93 година с много екстри. Климатик , ABS, люк, задницата се регулира нагоре и надолу (с това не съм наясно) и други работи.

Коментар

Какъв двигател е? Ако на задния борд пише ТДИ, значи е 200 или 300 ТДИ( добрият избор), ако пише турбо д или турбо дизел е ВМ мотор от калпавите. Задната скорост срещу 5 ли е? Ако е така, това е по-добрата скоростна кутия. С добрия двигател и тази скоростна кутия, ако проблема е само в помпата, взимай, далаверата е страшна, а джипа разкошен. Аз имам такъв от 94 година. Ако ще разпродаваш после на части ненужните неща, моля, пиши ЛС.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Двигателя е 2,5 tdi VM

Коментар

Ясно, но интереса ми ако го пордаваш на части остава.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

и аз ще имам предвид ако ми потрябва нещо
              Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от gotin75 Преглед на мнение
                Днес се чух със собственика на джипа. Засега цената е 2800 лева но може да се пазарим. Вакуум помпата която е счупена е намерих в сайт с цена 95 паунда. Собственика ми гарантира че само я сменям и колата тръгва. Иначе модела е от 93 година с много екстри. Климатик , ABS, люк, задницата се регулира нагоре и надолу (с това не съм наясно) и други работи.
                Как се развиват нещата с класика?
                На мен също ми предлагат един 88г. на атрактивна цена и собственика ми гарантира че проблема му е само вакуум помпата.
                Нямам представа какво представлява и от къде в България може да се купи, лесно ли се сменя и тн.
                Помагайте, защото много ми хареса джипката , ако може и линк към сайта в който си я видял за 95паунда.
                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X