Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТС-то при Freelander - принцип на действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТС-то при Freelander - принцип на действие

Здравейте!
    Идеята за тази тема ми дойде по друг повод свързан с 4х4 режима на сработване при Freelander-а. Направи ми впечатление, че при такива условия започва да се чува специфичен шум подобен на слабо ромолене. Колега се изказа, че той вероятно се дължи на TC-системата на автомобила и не е необичаен.
    Е, и от тук въпроса ми е - какъв е принципа на работа на тази система и на какво се дължи "звуковия съпровод" Доколкото съм чел работи през ABS-a, но звука далеч не е същия като от спирачната система
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

До: ТС-то при Freelander - принцип на действие

Колега, докато го чуваш този шум, системата ще ти работи, вече проблема ще дойде ако не го чуваш)) Относно самата система, мисля, че не е кои знае колко сложна, но не бих могъл да ти я обясня така, както някои по-отвърдени от форума. Единствения недостатък е, че се износват неравномерно накладките и следователно дисковете, но според мен не е мои знае колко голяма болката . Аз лично съм адкси доволен тази зима от ТС-то , но не мога да разбера имам ли ESP или нямам??? 98 година сериини ли са или чак от 2003 ???

Коментар

До: ТС-то при Freelander - принцип на действие

Първоначално публикуван от Sunshines Преглед на мнение
      Колега, докато го чуваш този шум, системата ще ти работи, вече проблема ще дойде ако не го чуваш)) Относно самата система, мисля, че не е кои знае колко сложна, но не бих могъл да ти я обясня така, както някои по-отвърдени от форума. Единствения недостатък е, че се износват неравномерно накладките и следователно дисковете, но според мен не е мои знае колко голяма болката . Аз лично съм адкси доволен тази зима от ТС-то , но не мога да разбера имам ли ESP или нямам??? 98 година сериини ли са или чак от 2003 ???
      Благодаря за споделения опит! ESP не съм чувал да има паркетничето от 1998...
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X