Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Странен" шум при "on demand" ситуация с Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Странен" шум при "on demand" ситуация с Freelander

От изчетеното от мен тук във форума разбрах,че виското не може да се диагностицира дали работи,за раздатката ясно шумове тресене и т.н.т.

Та въпроса ми е като постояно се спряга тая раздатка колко време издържа и има ли някаква гаранция за пробег.Питам защото в сервизната история на моя имам фактура за сменена раздатка на 58 000мили април 2007 г. а сега е на 65 000мили цената и е 1017 паунда. Тая муфа не знам как се пише и незнам дали и тя е сменявана

Коментар

До: "Странен" шум при "on demand" ситуация с Freelander

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
      Та въпроса ми е като постояно се спряга тая раздатка колко време издържа и има ли някаква гаранция за пробег.Питам защото в сервизната история на моя имам фактура за сменена раздатка на 58 000мили април 2007 г. а сега е на 65 000мили цената и е 1017 паунда. Тая муфа не знам как се пише и незнам дали и тя е сменявана
      Това е доста добре, че съвсем скоро ти е сменяна. Колко ще издържи... ами ако виското е спечено и никой не разбере може и да издържи 5-6х.км.. Ако всичко е наред би трябвало да издържи стотина хиляди км., но и това е много относително...
      Виско муфата се пише Viscous Coupling, а за симптомите сигурно си чел вече...
      LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X