До: Проблем с централното заключване на ЛР Диско 300ТДИ
При мен задна дясна не се отключва. Разглобявах няколко пъти, гледах, чесах се по тиквата, пръсках с WD40, с графитна грес, натягах лостчета... Нищо не стана
Изчерпиха ми се е идеите. Има нещо сбъркана в цялата доста усложнена лостова система.
При мен задна дясна не се отключва. Разглобявах няколко пъти, гледах, чесах се по тиквата, пръсках с WD40, с графитна грес, натягах лостчета... Нищо не стана
Изчерпиха ми се е идеите. Има нещо сбъркана в цялата доста усложнена лостова система.
. Докарахме колата на ход от София до Хасково и всичко беше супер, трябваше да замина и я оставих за да я обслужа като се върна. След седмица, като се върнах трябваше да я обслужа и регистрирам в КАТ, но..... колата не се отключваше от дистанционното, акумулатора беше паднал (предполагам за това), само присветваха мигачите., нищо нали има ключалка (само 1, което е много тъпо), но пак греда, ключалката се въртеше свободно... Извиках ключар, който се мъчеше с тел да отвори лостчето, но не успя, колата имала защити против кражба.. Други директно ми отказаха съдействие и сега седя и си гледам колата отвън и не знам как да я отворя. Ако може за съвет или да ме насочите към някой, който да може да помогне, ще съм много благодарен.
Коментар