Да знаеш - това с датчика на кол, вал не е случайно, ще зачести! Съвета ми е да вземеш нов, преди да е наложително.....китайските карат около година, немските са скъпи - ти си избираш....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Freelander 2.0 TD4 sport
Свий
X
-
Първоначално публикуван от daniench Преглед на мнениелампите за ТС и за наклона оправили ги , при мен се оказаха от стопмашинката , която пак е навряна.......
Да, оказа се изгорял предпазител за стоповете. Явно всички проблеми по стоповете, светват тия две лампи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogi69006 Преглед на мнениеДа знаеш - това с датчика на кол, вал не е случайно, ще зачести! Съвета ми е да вземеш нов, преди да е наложително.....китайските карат около година, немските са скъпи - ти си избираш....
Коментар
-
- сравнително малък багажник- Почти не е вярно... 5 човека със сърф и 3 велосипеда и много куфари + детска количка.
Предните седалки са направени да побират под тях т.н. ръчен багаж - стандартен размер куфар за под авиационна седалка.
разход на гориво - до 90 км/ч - 5,5 л/100км. от 90 - 110 км/ч - 6 л//100 км. от 110 - 120 км/ч - 7 - 7,5 л/100 Над 120 - 9л./100км. Градско - 7,5 - 8 л./100 км - е тук ме срази.... нашия е 12 градско в София...
TLC 200 V8
TLC LJ79
Toyota Prius2
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalibbg Преглед на мнение- сравнително малък багажник- Почти не е вярно... 5 човека със сърф и 3 велосипеда и много куфари + детска количка.
Предните седалки са направени да побират под тях т.н. ръчен багаж - стандартен размер куфар за под авиационна седалка.
разход на гориво - до 90 км/ч - 5,5 л/100км. от 90 - 110 км/ч - 6 л//100 км. от 110 - 120 км/ч - 7 - 7,5 л/100 Над 120 - 9л./100км. Градско - 7,5 - 8 л./100 км - е тук ме срази.... нашия е 12 градско в София...
Колкото до багажника - пиша сравнително малък, защото имам и ван - Кия карнивал, която има огроменм багажник. Сравнено с нейния си е малъкНа Кия-та обаче разходът е кошмарен - 13 - 15 в града, 9,5 извън и остава резервна кола..
)
Какъв багажник за велосипед използваш ? - също искам пролетта някъде с велосипедите да отидем...Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 29-11-19, 14:02.
Коментар
-
И един бърз ремонт. Както си загряваше пред вкъщи в студеното, забелязах че нещо отдолу тече. Оказа се нафта. В сервиза установиха, че е от помпата и трябва да се свали и да и се сменят гарнитурите. За беда след няколко дена трябваше да пътувам за Украйна, но се справеиха бързо момчетата и вече не течемВ Украйна установих, че гумите там са по-евтини и купих едни зимни Кумно, стандартен размер. Гумите и монтажа заедно ми излязоха 6 000 гривни. На връщане през снегове и ледове, с четири нови зимни гуми, минава като трактор
Няколко пъти резервоара пълно - пълно - твърдо 7,7/100. Предполагам харчи малко повече защото е студено.
Коментар
-
чак с 80 не. По-скоро 90 - 110. Сигурен съм, че може и по-малко, защото лятото харчеше с литър надолу докато обикалях из БългарияПоследно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 18-02-20, 18:56.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар