Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калъфи за предница (BRAS)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Калъфи за предница (BRAS)

Искам да попитам, някой знае ли тук в София да се продават или поръчват или шият калъфи за предница(BRAS).Някой автомобили внесени от Америка имат такива.Пазят от камъчета държат топло.В МП вдигат рамене.Нямат такова нещо.
    Последно редактирано от Lazar; 04-01-08, 08:57. Причина: поради преместване в нова тема

До: Проблем с РР

По отношвние на калъфа, според мен за нашите условия на поддръжка на пътищата с пясък и сол не си заслужава. Видях преди години лек автомобил след като му е свален калъфа на какво прилича, колега беше за боя цялата предница беше защитена наистина от камъчета но финния пясък беше проникнал и от вибрациите можеш да си представиш какъв кеф става....
    No Pain No Gain...
    Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
    RR P38
    КТМ 530 ЕXС

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
      В Д Кар я нямат. Искат номера на часта на БМВ.В МПфое дават само номер на РР часта.Човекът от ДКар ми обясни че били няколко вида и трябва да се поръчва много точно. В ДК струва около 700лв. в МП 1100лв.Искам да попитам някой знае ли тук в София да се продават или поръчват или шият калъфи за предница(BRAS).Някой автомобили внесени от Америка имат такива.Пазят от камъчета държат топло.В МП вдигат рамене.Нямат такова нещо.
      Първоначално публикуван от Falkon
      По отношвние на калъфа, според мен за нашите условия на поддръжка на пътищата с пясък и сол не си заслужава. Видях преди години лек автомобил след като му е свален калъфа на какво прилича, колега беше за боя цялата предница беше защитена наистина от камъчета но финния пясък беше проникнал и от вибрациите можеш да си представиш какъв кеф става....
      И аз споделям същото от опит, ако искаш да запазиш горе долу боята съм чувал за облепяне с прозрачно фолио. Ама къде и колко незнам .

Коментар

В която и рекламна къща да отидете където слагат реклами по автомобили. И да не се циганите.. защото иначе. пак ще си патите.. и пак ще сте за боя.

Избере те си по скъпо фолио което да е с ултравиолетова защита. Иначе фолиото старее.. пука се и като се отлющи остават едни кафяво черни петна от лепилото, а като вземеш да го сваляш пада заедно с лака и/или боята.
        LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
        LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X