)) Priap, и мойта жабка в багажника съм я виждал с 2 пръста вода, но до ден днешен не мога да разбера от каде влиза ?
АКо имаш идея и си разрешиш този проблем, сподели ми, че още малко ще сложа една голяма губа там
))
)) Priap, и мойта жабка в багажника съм я виждал с 2 пръста вода, но до ден днешен не мога да разбера от каде влиза ?
АКо имаш идея и си разрешиш този проблем, сподели ми, че още малко ще сложа една голяма губа там
))
/Freelander/

/Freelander/

, и най-интересното е, че не ми се пълни багажника с вода, а само онова, което прилича на ракла с ключ
)))).
Ние с Priap сме от Пловдив, иначе и аз съм съгласен да се движа с Defender след мен
. АКо е възможно и под мен
)))))
/Freelander/
/Freelander/
/Freelander/
. И аз съм съгласен,че си има приимущества и все ми се струва, че е възможно да с еповдигне малко с планки на чашките на амортисьорите под пуржините !?!? Нуждни с ами не повече от 3-4 см. Поне з алов да стане де !
Срязах уплътнението в долните ъгли и оставих малко разстояние. Така водата, която се стича по него си изтича навън, а не към багажника. Вече почти година багажника ми е сух дори след мивка или силен дъжд.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар