Здравейте на всички фенове! И аз след дълго време в Европа се сдобих с моя любим джип - ЛР дефендър 90. Много ме радва, защото ми е подарък от мой приятел. По-добре е от Лада Нива, каквато имах. Може да е стар но ме радва много и сега съм се захванал с разглобяването на детайли за ремонт и боядисване. Тук има много хубава информация. Благодаря на всички и ще се радвам, да се видим някъде из нашите планини и реки хубави.Скоро ще има и снимки. Ето я и нея на снимките:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още един член в отбора
Свий
X
-
До: Още един член в отбора
Честито.
Кажи малко по вече, години, мотор.. за какво ще го ползваш. с разни екстри ще го оборудваш ли?LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
-
много добра машина браво колега много да те радва машината и ти да си я гледаш майсторски))
[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
-
якаа джипка, може да е стара, но ме кефи повече от доста други по-нови "джипове". дълго време се назландисвах и аз на една такава, та ми я гепиха под носа (: но в крайна сметка и мицубушито което взех си ме радва много и съм доволен от него
ай като я вкараш в пътя обади се да направим една разходка заедно. Гледам си от асеновград, пък и сме младоци двамата,та ще се разберем (о: ще те заведа на едно леко офроуд маршрудче над марково ако имаш желание(е в момента не е от най-леките де :о)
Коментар
-
Благодаря на всички! Днес пробвах дали работи всичко по нея и всичко си бачка. Искам да й сменя маслата на двг и дифовете. Ще свалям всичко по нея и ще я готвя за пясъкоструйка, след това 3 слоя боя. Мисля да е зелена с бял таван. Искам да намеря джанти с хубави гуми.Последно редактирано от Lazar; 20-12-07, 10:45.Нямам време да се държа прилично !
Коментар
-
ЛР ДЕФЕНДЪР 90 1989г. Чист дизел, няма турбо и мисля да му сложа гуми, джанти, лебедка, багажник и само ще го ползвам за разходки из БГ, да си правя кефа. Как ли да го нарека, незнам... Преди имах Нива но се сбогувах с нея и сега това е много хубава машина. Има доста работа по него но ще стане бавно и славно.Нямам време да се държа прилично !
Коментар
-
как няма да бачка.... мои приятели като бяха в англия викат, по къра само с такива дефендъри(но пикап) ни разкарваха, шофьора преди да тръгне връзва със сезал врата за купето, ръчка големия лост и газ до дупка (о: трака пука, без масло в двигателя, ама върви кучето
Коментар
-
Честито, колега! Не знам защо, но винаги ми е харесвал стария дизайн на ЛР. И продължавам да съм убеден, че нещо не е надминало дизайна на сериите и колкото по-старо, толкова по-красиво. Друг е въпроса, че създава и повечко ядове, но както казват шопите " две убавини на едно место нема"! Така че - спорна работа и качи снимки, когато си готов! Както и от процеса на работа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар