Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един член в отбора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един член в отбора

Здравейте на всички фенове! И аз след дълго време в Европа се сдобих с моя любим джип - ЛР дефендър 90. Много ме радва, защото ми е подарък от мой приятел. По-добре е от Лада Нива, каквато имах. Може да е стар но ме радва много и сега съм се захванал с разглобяването на детайли за ремонт и боядисване. Тук има много хубава информация. Благодаря на всички и ще се радвам, да се видим някъде из нашите планини и реки хубави.Скоро ще има и снимки. Ето я и нея на снимките:
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Lazar; 20-12-07, 10:41.
    Нямам време да се държа прилично !

До: Още един член в отбора

Честито.
    Кажи малко по вече, години, мотор.. за какво ще го ползваш. с разни екстри ще го оборудваш ли?
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Бойна машина. Честито!
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Еех искрено ти завиждам.
        Пожелавам ти приятно ъпгрейдване и много кал!
        [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Честито! Да пуснеш снимки от процеса на възстановяване и подготовка.

Коментар

Добре дошъл и честито ,имаш доста работа но си заслужава.
            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

много добра машина браво колега много да те радва машината и ти да си я гледаш майсторски ))
              [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

якаа джипка, може да е стара, но ме кефи повече от доста други по-нови "джипове". дълго време се назландисвах и аз на една такава, та ми я гепиха под носа (: но в крайна сметка и мицубушито което взех си ме радва много и съм доволен от него

ай като я вкараш в пътя обади се да направим една разходка заедно. Гледам си от асеновград, пък и сме младоци двамата,та ще се разберем (о: ще те заведа на едно леко офроуд маршрудче над марково ако имаш желание(е в момента не е от най-леките де :о)

Коментар

Благодаря на всички! Днес пробвах дали работи всичко по нея и всичко си бачка. Искам да й сменя маслата на двг и дифовете. Ще свалям всичко по нея и ще я готвя за пясъкоструйка, след това 3 слоя боя. Мисля да е зелена с бял таван. Искам да намеря джанти с хубави гуми.
                  Последно редактирано от Lazar; 20-12-07, 10:45.

Коментар

ЛР ДЕФЕНДЪР 90 1989г. Чист дизел, няма турбо и мисля да му сложа гуми, джанти, лебедка, багажник и само ще го ползвам за разходки из БГ, да си правя кефа. Как ли да го нарека, незнам... Преди имах Нива но се сбогувах с нея и сега това е много хубава машина. Има доста работа по него но ще стане бавно и славно.
                    Последно редактирано от Lazar; 20-12-07, 11:01. Причина: правопис, пунктуация

Коментар

Приятелю,пиши по-разбираемо и давай на български.
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

как няма да бачка.... мои приятели като бяха в англия викат, по къра само с такива дефендъри(но пикап) ни разкарваха, шофьора преди да тръгне връзва със сезал врата за купето, ръчка големия лост и газ до дупка (о: трака пука, без масло в двигателя, ама върви кучето

Коментар

Ееее те техните са по специални без масло вървят.

Коментар

Колеги, днес смених всички масла на скоростите, хидравликата, диференциалите и спирачната течност.
                            Също така и спирачните маркучи и маслен,горивен,въздушен филтър.

Коментар

Честито, колега! Не знам защо, но винаги ми е харесвал стария дизайн на ЛР. И продължавам да съм убеден, че нещо не е надминало дизайна на сериите и колкото по-старо, толкова по-красиво. Друг е въпроса, че създава и повечко ядове, но както казват шопите " две убавини на едно место нема"! Така че - спорна работа и качи снимки, когато си готов! Както и от процеса на работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X