Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Freelander термостат???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Freelander термостат???

Колеги малката джипка в къщи няма парно Ужасно бавно загрява.Стигнахме до извода че е време за нов термостат.Но проблема е че неможем да го намерим къде седи по двигалеля Фреелендара е 2000 г. 2.0 тд на ровър. Ако някой се е занимавъл да сменя моля да ми подскаже къде да го търся.Прерових нета но не намерих документация за фреелендара, за всички други има ама за това не открих
    Благодаря предварително
    Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

До: freelander термостат???

Ами и аз съм с такъв дзвер.
    Термостата не знам със сигурност къде е, но утре ще разбера. Просто досега не ми е правил проблем.
    А за него виж ИНФОРМАТИВНО в Мото Пфое какъв, що... Но не бързай да го взимаш от там, защото ще те порежат дълбоко Много са ме рязали мен там. Но поне имат много яка програма на компа. Разглабя машината до последния болт.
    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

До: freelander термостат???

Стига бе никои ли не знае къде седи тоя термостат Изрових една програма в която дават за смяна 2 часа и 10 мин. на въпросния, но там не намерих къде е по двигателя
      Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

От: До: freelander термостат???

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
        Стига бе никои ли не знае къде седи тоя термостат Изрових една програма в която дават за смяна 2 часа и 10 мин. на въпросния, но там не намерих къде е по двигателя
        Колега термостата се намира до първия цилиндър, закрепен е на главата и е лек издаден.
        Но дати кажа че проблема няма дати се реши с това.
        И моя загяравя бавно.

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        ...ЦЪК
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-02-15, 09:47.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X