От: LR DISCOVERY 3 ДОКУМЕНТАЦИЯ И СЪВЕТИ ПРИ ОБСЛУЖВАНЕ
Честито и без аварийно
Честито и без аварийно
. Моят не е Диско, а Спорт, но както знаем са си братовчеди, че и по-близки... Масла на двигател и скоростна кутия можеш да смениш навсякъде в Бургас, стига да отговарят на изискванията. Моите ги смених при един познат (има сервиз срещу завод "Победа"). Хубаво е като начало, да дадеш нЕкой леФ и да го закараш на диагностика в МП. Поне да видиш какви грешки ще ти изкара. Вероятно там могат да ти кажат и за грешката на ръчната. Моята поне не свири, захапва добре и освобождава при натискане педала на газта. Това с навигацията си е проблем, имам един диск (пробутаха ми го за актуален), ама нещо 4/5 от улиците в Бургас са нелегални
. Не вярвам да имаш блутут хендсфри. Този бутон е да активираш гласови функции за управление на мултимедията (може и на други работи, не съм пробвал), не те съветвам да пробваш
. За показването на конфигурацията на задвижване, натискаш бутона за настройки и оттам на тъчскрийна бутона за 4х4 инфо, май беше... Ако имаш въпроси - пиши на личен, на лесно място съм - сградата на Проектантска (кадастъра), ще пием по кафе и ще ти кажа какво знам
. Айде и много да се обичате и да се слушате!
, няма как да я сбъркаш
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар