Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery Td5 -не пали на -18 градуса... или моята борба и победа над машината

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Discovery Td5 -не пали на( -18 )градуса... или моята борба и победа над машината

Наистина ли можем да осигурим канал за доставка на малогабаритни части от Украйна - доста добри цени държат на оригинални части (не знам за Диско, за моят автомобил)?

Без бързане, срещу съответното заплащане.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-01-16, 10:48.

Коментар

От: Discovery Td5 -не пали на( -18 )градуса... или моята борба и победа над машината

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
      Наистина ли можем да осигурим канал за доставка на малогабаритни части от Украйна - доста добри цени държат на оригинални части (не знам за Диско, за моят автомобил)?

Без бързане, срещу съответното заплащане.

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      ...ЦЪК

Ами какъв е твоя автомобил? Ако е за някой дреболия , не бих се наел да го организирам , но ако е сериозно и не много габаритно /примерно преден капак за диско / ще го доставя . Изпрати точни координати на фирмата , / ако е от сайт копни линка/ партиден номер или снимка на часта и ще отговоря какво мога да свърша ,И след колко време може да дойде.
      Да ЖИВЕЕШ означава да се БОРИШ!
      Робът се бори за СВОБОДА , А свободния за СЪВЪРШЕНСТВО!

Коментар

На Диско 2 и на П38 акумулаторите не бяха ли с еднакви размери. Ако е така, преди няколко години си бях намерил в София за РР П38 един "Baren" 100 ah със 830А стартов ток, който беше перфектен. Магазина се намираше на ул. "Одрин" след ул. "цар Симеон"
        Последно редактирано от babuka; 30-01-16, 21:33. Причина: добавяне
        Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
        0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
          Не съм правил снимки.Смених маркуча за високото налягане от помпата,който си влиза в регулатора на налягането.А другия си ходи в охладителя.Мисля,че преди мен са правени някакви доработки,защото оригинално те са с бързите връзки,както ти казваш.При мен бързите връзки са били премахнати и вместо това са използвани метални скоби за затягане на маркуча към тръбичките(тази от помпата и тази към регулатора).

Много го интересно е как си го захванал този " маркуч" към помпата в резорвара , при положение че там е на бърза връзка?
          И мисля че метална скоба не мъже да се сложи? Оригиналната тръба както казва Димо е пластмасова и "Щраква "с едни щипки! Да ни си го стаж дал някъде?
          Да ЖИВЕЕШ означава да се БОРИШ!
          Робът се бори за СВОБОДА , А свободния за СЪВЪРШЕНСТВО!

Коментар

Първоначално публикуван от gogoll Преглед на мнение
            Много го интересно е как си го захванал този " маркуч" към помпата в резорвара , при положение че там е на бърза връзка?
            И мисля че метална скоба не мъже да се сложи? Оригиналната тръба както казва Димо е пластмасова и "Щраква "с едни щипки! Да ни си го стаж дал някъде?
            Ох,май трябва го снимам за да е ясно.При мен е творено нещо преди мен и на тръбата за високо налягане,която влиза в коша на ДВГ е надянат маркуч.На другия край маркуча е надянат на тръбичката на регулатора за гориво.Бързите връзки са премахнати само там.Бързите връзки на помпата и филтъра си стоят.Тук става въпрос само за връзките в коша на ДВГ.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X