Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Truetrac на Рейндж Ровър P38 4,6 V8 1999г. ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Truetrac на Рейндж Ровър P38 4,6 V8 1999г. ???

Колеги, добра идея ли е да се сложи Truetrac джипката?
    Само на задния мост ли? Може ли и на двата, тоест и на предния?
    Автомобилът се кара доволно и по планината, тоест и извън пътят. Не си правя илюзии за офроуд, но ми харесва ако мога да изстискам малко повече откъм проходимост.
    Предварително се извинявам ако някой съм подразнил с този въпрос.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-12-15, 13:57.

От: Truetrac на Рейндж Ровър P38 4,6 V8 1999г. ???

На преден мост на лед ще те убие на някой завой. На задния може, но трябва да изключиш ABSa и Тракшъна, че ще бъде грозна борба на авточастите.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

На Jeep KJ 2007-ма, имам TrueTrac и в двата моста; джипката не е РР, така че само описвам, нищо не съветвам

ABS-а и TCS-а по никакъв начин не се "бият" нито с предния, нито със задния диференциал, на нито един от режимите за задвижване; ABS-а сработва нормално (рядко ми се случва, но ми се е случвало да спирам рязко, и работи); TCS-а извън пътя работи (примерно при колело във въздуха се опитваше да го спре), на пътя нямам достатъчно добри наблюдения.

Поведението на пътя при хлъзгава настилка в завой БЕЗ газ е нормално, без драми. С газ, при full-time 4x4, има осезаемо недозавиване с тенденция за поднасяне на предницата, а само на задно - леко свръх-завива и лесно поднася задницата (поднасянето на задницата не мисля, че е от LSD-тата, и преди тях се държеше така).

Извън пътя, на part-time 4x4, и на "бързи", и на "бавни", превърта колелата доста по-рядко, отколкото преди да сложа LSD-тата, и превзема кал / чакъл / сняг доста по-уверено; единствено, при катерене на хлъзгав баир със страничен наклон, "активно" свлича настрани.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Lazarov Преглед на мнение
        Колеги, добра идея ли е да се сложи Truetrac джипката?
        Само на задния мост ли? Може ли и на двата, тоест и на предния?
        Автомобилът се кара доволно и по планината, тоест и извън пътят. Не си правя илюзии за офроуд, но ми харесва ако мога да изстискам малко повече откъм проходимост.
        Предварително се извинявам ако някой съм подразнил с този въпрос.

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        ...ЦЪК
        Може ли да споделиш машинате с какво окачване, гуми, и подготовка е за гората.
        Да слагаш допълнителен блокаж, ако си на стоково окачване и гуми няма никаъв смисъл освен да си харчиш парите ако ги имаш в повече......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X