Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Defender - има ли я тази планка на предният мост на вашите коли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Defender - има ли я тази планка на предният мост на вашите коли

Привет колеги, имам следният въпрос. Планката показана на снимката има ли я на предния мост на вашите Defender-и.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151121_120756.jpg
Прегледи:1
Размер:128.5 КБ
ID:6104013

Аз прегледах нета за снимки но почти никъде не видях такава планка. Може да звучи смешно но аз я забелязах в неделя. Преди това я нямаше и ако не беше посещение в Moto-Pfohe предишната седмица щях да повярвам в извън земни.

От: Defender - има ли я тази планка на предният мост на вашите коли

По-добре да не знаеш нищо за тази планка...Слагат я защото на някои Пуми не е заварен както трябва фланеца на сферата. Разбира се това не е повод да уведомят клиентите!
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

И кво ще направи това желязо? Ще пази от полет кокелото със все карантии?
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        И кво ще направи това желязо? Ще пази от полет кокелото със все карантии?
        От полет не, но значително намалява шансовете за полет.
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

вЕрно по-добре да не знам защо я слагат
          Иначе ми казаха, че има акция и че са притегнали някакви болтове
          Като гледам сверата не се дъжи от тази планка но може проблема да е във вътрешният фланец ако наистина е така.

Коментар

Изчакайте Симо да види темата и ще ви обясни всичко. Истината е, че тази планка разтоварва заварката.
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Предполагам вътрешния фланец има проблем със здравината и за това е планката. Ще изчакам Симо с нетърпение да обясни.
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Discovery 1 300 TDi
              Land Rover Club Bulgaria
              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Въпрос - планката има ли контакт с болтовете на сферата?
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ето ме Мерси за рекламата
                  Както Руси написа това е акция на ЛР защото когато започват да правят мостовете си в Индия загубват технологията за фрикционна заварка
                  Първоначално проблемите са се изразявали в теч на масло от фрикционната заварка... доколкото знам не е имало напълно отделяне , но тази планка е решението на тъп проблем който не са имали 60 години преди това. Чрез нея намаляват усилията в долната част. Сега гледам на новите (последни) Дефендри вече няма фрикционна заварка, а конвенционална.
                  Та това е...
                  Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                    Ето ме Мерси за рекламата
                    Както Руси написа това е акция на ЛР защото когато започват да правят мостовете си в Индия загубват технологията за фрикционна заварка
                    Първоначално проблемите са се изразявали в теч на масло от фрикционната заварка... доколкото знам не е имало напълно отделяне , но тази планка е решението на тъп проблем който не са имали 60 години преди това. Чрез нея намаляват усилията в долната част. Сега гледам на новите (последни) Дефендри вече няма фрикционна заварка, а конвенционална.
                    Та това е...
                    Не виждам как ще помогне против теч или отделяне(късане) на фрикционната заварка.
                    Вероятността да пази от скъсване(срязване) на болтовете на ръкава е доста по-голяма...
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Просто поема от натоварването до някаква степен! Англичани, индийци, автомобили...
                      мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Да в двата края е хваната с два болта. Със сигурност ще разтовари фланеца в ляво но не и заварката на този в дясно.
                        Най-интересното е, че не ми казаха за планките

Коментар

Говорим за заварката която е на ръкава на моста и свързва фланеца който държи сферата и ръкава на моста. Тези усилвания намаляват напрежението в участъка от болтовете на предния носач до основата на сферата.
                          Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Значи не се вижда на снимката, но щом е хваната с болтове и към сферата ще върши някаква работа.
                            Заварката е между фланеца на моста и ръкава (тръбата).
                            Симо щом има теч на масло, заварката е компрометирана.

Митко, карай и си свиркай!
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Колеги, благодаря за включването!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X