Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво използваме джипките си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво използваме джипките си?

Колеги, като чета темите от форума не рядко виждам неразбиране между двама или повече колеги, което в доста случаи, според мен, води началото си от различните цели и нужди, които са аргументирали купуването на джипката. Затова моля, кажете защо купихте вашия джип! Ето и нашите /семейни/ аргументи:
    Нуждаехме се от по-голяма, по-сигурна и по-проходима кола, с която да ходим там, където искаме с толкова багаж, колкото имаме нужда. И да има някакви удобства. Аз от дете съм влюбен в ЛР и Диското ни е идеалния вариант. Не можем да си позволим експерименти и самоцелно търсене на предела на възможностите на Диското, защото ще ни дойде безпредметно скъпо, но в разумни граници с удоволствие експериментираме. Имаме малко дете и сигурността му е на първо място.

До: За какво използваме джипките си?

Вече има подобна тема/анкета: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=10967

Коментар

В интерес на истината не я видях а и не знаех по каква дума да търся. Но също е вярно, че в другата тема не видях да е писал никой с любимата марка. Затова и написах темата тук. Също така и като си планираме разходките всеки да знае какво обича да прави с колата си човека, който предлага мястото и маршрута. Мисля, че това ще е добре за сработването.

Коментар

Колега напълно съм съгласен с теб "Нуждаехме се от по-голяма, по-сигурна и по-проходима кола, с която да ходим там, където искаме с толкова багаж, колкото имаме нужда. И да има някакви удобства." и при мене е така и много се кефя на РР вчера го пробвах и на сняг с нови гуми БФГ и съм супер доволен.
        [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Както казва един мой приятел-ДАЛАВЕРА.
          Караш по магистралата със 120-130 км/ч, а после качваш наклон по който трудно вървиш пеша / там дето мечките слизат по г.з/, през вода, кал, 3-метрови шипки с 5 човека, куче и мноооооооого багаж на борда.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Или накратко - Multi Purpose Vehicle - Многофункционално превозно средство

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X