Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стоманена втулка за раздатката, LT230 (Sleeved Casing), правили ли сте ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стоманена втулка за раздатката, LT230 (Sleeved Casing), правили ли сте ?

Услугата я предлагат ашкрофт. Някаде у нас дали може да стане. Технически в тази област ме няма никакъв. Правил ли го е някой.
    Струг после набиване на втулка, ако да къде колко пари.
    Land Rover Discovery
    Където е текло пак ще тече ...

От: Стоманена втулка за раздатката, LT230 (Sleeved Casing), правили ли сте ?

По скоро фреза, струг и втулка. Според мен е зора да се центрира за обработката на леглото. Ако не се уцели почва да вие кутията.
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

От: Стоманена втулка за раздатката, LT230 (Sleeved Casing), правили ли сте ?

Ще следя с интерес Още не съм пробвал да сменя О пръстена там, но и теча не е осезаем. Ще видя днес за 2000км колко мл е загубила, но ако стигна и аз до този ремонт да си знам дали в БГ някой е правил... ако ли не ще търся ентусиаст със струг и фреза и ще пробваме докато стане

Edit: Понеже вече има тема за това нещо. Ето какво бях намерил преди 2-3 месеца:

Немеца може, ние пък да не можем. Все ще се намери някой който да го направи.

Edit xxx: Сетих се още нещо. Градско 500км не беше загубила нищо въпреки че имаше масло по нея. След още 1200 извън градско + 200 градско е загубила 120/130мл. Преди малко се върнах от канала. За сега така ще кара.
      Последно редактирано от bestbg; 30-06-15, 12:21. Причина: немско изпълнение
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X