Колеги,при контакт се чува шум в левия край на таблото около бутона за настройка на страничните огледала.Шума наподобява работа вентилатор и изключително ме дразни.Някои да има някакви предположения или идей ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шум от таблото на LR ТД5
Свий
X
-
От: Шум от таблото на LR ТД5
Там, от ляво/дясно вентилатори няма. Най вероятно чувате отваряне/затваряне на клапите управляващи въздушните потоци.
Такива работи ако ви дразнят ... спасението е (ако сте фен на ЛР) нещо Д1, нещо от сериите, без излишни глезотии, които да причиняват такива дразнещи шумове.
Коментар
-
Тaм е сензорa зa темперaтурa в купето, ползвa се от климaтроникa, имa вентилaторче което се чувa. Нa решеткaтa пред него обикновенно се трупa прaх.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-06-15, 15:56.LR Disco II, Td5
Коментар
-
Първоначално публикуван от kosh Преглед на мнениеИма познал печаливш участник в играта
Благодарско.LR 90 - 1990, 2.5 TD заменен от Andro160 с 300 TDi
LR Defender 110 - 2003, TD5
Honda CR-V II - 2004, 2.0
тел. 0887 581 738
Коментар
-
За сега само с почистване със контактен спрей през решетката на таблото и от задната стърана през изходите на турбинката.Доста мъх и боклуци излезнаха.
Пак се чува но е доста по "тънко",иначе иска сваляне и мазане,ама когато има време.По важното е че се намери от какво идва шума.Use since:
OpenBSD 3.x
FreeBSD 4.x
Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kosh Преглед на мнениеИма познал печаливш участник в играта
Благодарско.
Коментар
-
Има вентилаторче, което засмуква въздух и определя температурата на климатроника. По перките ми се натрупва много прах. С контактния спрей само ще му помогнеш за още повече натрупване. Има малка решетка до копчето за настройка на огледалата. Вентилаторчето се намира зад нея. Сваля се от вътрешния край на таблото. Извадете го, издухайте го с въздух, малко машинно масло на оста и всички шумове ще изчезнат.
УспехLZ1AID
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеИма вентилаторче, което засмуква въздух и определя температурата на климатроника. По перките ми се натрупва много прах. С контактния спрей само ще му помогнеш за още повече натрупване. Има малка решетка до копчето за настройка на огледалата. Вентилаторчето се намира зад нея. Сваля се от вътрешния край на таблото. Извадете го, издухайте го с въздух, малко машинно масло на оста и всички шумове ще изчезнат.
Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар