От: Монтаж на VNT Turbo + Intercooler Defender TD5
Е добре де колега, изчетох темата и нещо явно не схващам... До колкото разбрах, ти точно това си направил - пружини +2" отпред и отзад и ProComp +2" - аз точно това съм си взел. Не разбрх накрая минал ли си на Terrafirma, но всички, като че ли, твърдяха, че ProComp са си ОК, само се сменят по-често...
Аз в момента съм взел предни пружини за 100кг (230lbs) и задни за 130кг (295lbs), всички + 2", както и амортесьори +2" и Маркучи +4", за всеки случай. Иначе не знам как ги късате амортесьорите, аз се старая сячески да тормозя машината, и до сега нищо не съм сменял по окачването (освен тампони де...)
Както и да е, хванал съм се на хорото, ще дам обратна връзка какъв е резултата (ако ви интересува де...)
Айде, лека вечер и до скоро!
Първоначално публикуван от Tedo56
Преглед на мнение
Аз в момента съм взел предни пружини за 100кг (230lbs) и задни за 130кг (295lbs), всички + 2", както и амортесьори +2" и Маркучи +4", за всеки случай. Иначе не знам как ги късате амортесьорите, аз се старая сячески да тормозя машината, и до сега нищо не съм сменял по окачването (освен тампони де...)
Както и да е, хванал съм се на хорото, ще дам обратна връзка какъв е резултата (ако ви интересува де...)
Айде, лека вечер и до скоро!
Коментар