Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Температурен датчик Range Rover P38 4.6 HSE 97г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Температурен датчик Range Rover P38 4.6 HSE 97г.

Здравейте,

От извесно време имам проблем с паленето на автомобила когато е загрял(дави се в бензин).Обмислям като вероятна причина и за факта, че когато запаля с включен дебитомер работи на 1200 - 1300 оборота след, което около 5 мин изгасва.
    Възможно ли е причината повреден (откачен) температурен датчик, да създава тези главоболия.
    С изключен дебитомер оборотите се нормализират, обаче колата върви на 30% с паленето на топъл двигател проблема обаче остава.

Основно това, което ме интересува е къде се намира датчика, мога ли сам да си го сменя за да почна да изключвам една по една причината.

От: Температурен датчик Range Rover P38 4.6 HSE 97г.

Щом ти се чопли сам, изтегли си това и го 'почвай
    http://www.landroverresource.com/40_46_V8_overhaul.pdf
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Хахах здравей,

не ми се чопли, но няма бюджет
      Няма ли малко по-лесен начин като например..."датчика се намира ето там.....

До тук знам за два датчика, единият за температурата на въздуха се намира в кутията за филтъра, другият ми известен е този за температурата на охладителната течност, която индикира на таблото.

Чудя се друг дали има? !!
      Последно редактирано от RBBNYS; 14-07-14, 17:48.

Коментар

Първоначално публикуван от RBBNYS Преглед на мнение

Чудя се друг дали има? !!
        Датчици да искаш. Тоя за който питаш е в дясно от алтернатора. Само, че се съмнявам като почнеш да "изключваш причините" със смяна на датчици да ти излезе по евтино. По добре първо виж кой може да я чете тая талига и иди да я прочетат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X