Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунингов капак-радиатор за раздатка LT 230
Свий
X
-
От: Тунингов капак-радиатор за раздатка LT 230
Малко повечко масло, и малко по-добро охлаждане.Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнениеhttp://www.ashcroft-transmissions.co...city-sump.html
Някой слагал ли его е на раздатката?Имали реален ефект,че 100 паунда/ ДДС и доставка/ ми се виждат много
,
.
На дали ще усетиш разликата.
Сега за 100 паунда ли сме?
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
-
И въпреки всичко, и той е в списъка на Ashcroft -ките "железа" нищо, че съм "дръпнал ръчната" на покупките за сега!Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнениеБлагодаря за бързия и ясен отговор!Ще инвестирам в други глезотийки

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-05-14, 12:35.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Коментар
-
Видно, че не ти държи ръчната
Най-големият ефект от тая гъзария е, че като трябва да сваляш и качваш раздатката, вече имаш равна повърхност, на която да я подпреш, без да се кълчи
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Ееее ...ми, тв`а е положението Минке.Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеВидно, че не ти държи ръчната

Land Rover Discovery:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар