Здравейте, Първо искам да благодаря на всички участници в форума които споделят опит, дават съвети и помагат на мен и много други да изберат своето 4х4
......та най-накрая се наканих да кача снимки на диското. След купуването естествено го обслужих, скоро го обух с нови гуми coopers discoverer at3 245/75/16. За моя радост има блокаж в раздатката, остава да си намеря лост за включването, не че и само с тракшъна не се представя впечетляващо
. Получи и чип от англииско и сега си дойдоха на мястото нещата с мощноста
Предната броня претърпя лифтинг тъй като офф роуда не и понесе, а за сега няма пари за метална. Ето и снимките:

Поразкрачена:

Оборудванете: охраната
, зад него лопата, куфар с инструменти, големия крик под него, в десния фабричен куфар са сапаните и шегелите.

Едно питане към колегите с тд5, снопа с кабели който излиза под смукателния колектор, от него излизат два кабела за подгревните свещи, един за темп. на нафтата, един за "датчика на хол" и при мен един единичен тънък бял кабел който е откъснат от някъде( няма букса) и не мога да разбера къде трябва да отива ?! Поздрави !

Поразкрачена:

Оборудванете: охраната

Едно питане към колегите с тд5, снопа с кабели който излиза под смукателния колектор, от него излизат два кабела за подгревните свещи, един за темп. на нафтата, един за "датчика на хол" и при мен един единичен тънък бял кабел който е откъснат от някъде( няма букса) и не мога да разбера къде трябва да отива ?! Поздрави !

Коментар