Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 300 Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Discovery 300 Tdi

Да пообясня малко това са Креек Лед най доброто според някой хора аз единственното което видях е че едно фарче от 36 вата мощност свети много повече от колкото халоген Хелла 55 ватов.Модела който сложих вчера беше с 6 светлини лед идентичен като на филмчето по горе много по лесна инсталация няма релета няма нищо слагаш монтираш ключе на таблато за пускане и край.Като характреистика мога само да кажа че модел с 6лед светлини дава светлина от почти 2400 Лумена.Аз лично се замислям за два комплекта с 6 и с 4 Лед светлини.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Колко ли струват на брой ????

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
        Колко ли струват на брой ????
        Например с 6 лед светлини два броя излизт 90 евро.Но могат да се поръчат в комплект излизт по ефтино и не от Европа .За 6 дни стигат от Китай всичко е включено доставка ала ,бала .
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Идеални са от къде ги поръчваш,дай някой линк или сайт.Поздрави

Коментар

Да ти е честита колега и със здраве да си я джиткашшшш
            Имаш хубав булбар, и там ще тичат разни лед-глезотийки.
            Поздрави!

Коментар

И аз бях оглеждал за нещо такова, защото имам фенерче Cree Led И свети доста. В E-bay има доста . Сега гледам едно от Китай за 110$ с безплатна доставка. :

Specifications
              Component 6 pcs*10w high intensity CREE LEDs
              Power 60W
              Operating voltage 10-30V DC
              Color temperature 6000k
              Dimensions 12 inch
              Material diacast aluminum housing
              Lens material PC
              Mounting bracket Stainless steel bracket
              Beam angle Combo beam
              Lifetime above 30000 hours
              Warranty 12 months
              не давам линк, защото знам че май не беше позволено. Но ето един screen shot

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:led.jpg
Прегледи:1
Размер:102.8 КБ
ID:5551378
              LR Discovery 300Tdi 1996
              Subaru Outback 2.5 1998
              Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Има ли информация за светлинен поток от този пакет?

Коментар

Туй нещо да е с 6 диода по 10 вата и да струва 140 кинта???
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Тази седмица ще дам повече инфо за тези глезотии ,само за цените да ви кажа че всичко е по чифт.

Другото важно за мен е че тази седмица вече събрах целият материал който ще монтирам на моята джипка.

Амортисьори Билстейин Офроуд 4бр.
                    Пружини ОМЕ
                    Сепаратори 3см на главините
                    Предпазителна тава на кормилните щанги
                    Шнорхел Аирфлоу
                    Предпазителна тава на двигатела
                    Радио станция комплект антена за далечен обсег
                    Багажник за покрива тип Вака Африкана със Халогени

за сега това ще има и снимков материал.

Коментар

Вижда ми се подозрително евтино, ма ще кажеш как е като ги купиш.
                      За закупените мат'ряли - евала, ще следим с интерес
                      Интересно какви са двете тави за защита - на ДВГ и на кормилните щанги... Може би на задната щанга...
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Най накрая си отстраних вибрацията на джипката която ме дразнеше а си и беше доста чувствителна при подаване на газ.Не беше нито полуоска ,нито каре,нито карета нито задна полуоска нито гуми .Беше нещо което изибщо не очаквах ,фланеца който държи предната полуоска от към страната на раздатъчната кутия се беше разхлабил.Но зада го сваля трябваше да сваля първо предният край на полуоската и после задната къса част.Единственната логика беше че нямаше как да влезне никакъв ключ щом са двете части сглобени.Ето и някоя снимка

Име:413.jpg
Размер:122.3 КБ
ID:5562154

Ето за този фланец говоря ,беше се разхлабил и от луфта който имаше го предаваше на предната полуоска затова и се тресеше така колата

Име:416.jpg
Размер:93.9 КБ
ID:5562155

Ето тази гайка беше се рахлабила,всъщност било доста хронично при тези машини.

Име:424.jpg
Размер:11.1 КБ
ID:5562156

Коментар

Сега съм в очакване на нови тампони за двигателя,задният флектор на кардана и комплект ангренажен ремък.Поръчах си и фамозният ключ за кайките на колелата 52 мм .Докато не мина технически преглед не мога да монтирам нищо по ходовата част.

Коментар

Съвсвм ги омота карданите и полуоските. Никога не съм виждал разхлабена гайка там. Разбит лагер да, ама гайка. Няма значение, важното е, че си го намерил. Беляза ли кардана като го разглобява?
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              Никога не съм виждал разхлабена гайка там.
                              Ти не беше виждал разбит шлиц в раздатката ама ти показах.
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Що да не се разхлаби ако предишният разглобяващ е заложил пак старата гайка?
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X