Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръвта вода не става - пак съм с Discovery

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кръвта вода не става - пак съм с Discovery

Седалката при теб незнам как е, но при мен е хваната просто с 4 бола през пода на купето. По спомени има и удебеления, особенно от страната на СК. Не е сложна задача, най-много да трябва да се заварят планки при новите дупки, но предполагам, че и незаварени биха свършили работа. Демек трябва само 4 дупки да се пробият и 4 високоякостни болта с гайки. Бих помогнал ако се спреш на този варянт.

За крик може и да не е "оригинален", маслен, пневматичен е => всеки такъв годен да повдигне 2-3 тона те остройва, всички които съм виждал си приличат с моят оригинален и имат сходни размери/ако държиш да го слагаш кадето е принципно/. Предполагам се продават различни марки, като насторо би могло да се намери и от друг модел джип със сходни размери. Аз успешно използвах и 1 механичен от чероки, помалък е даже, но вдига без проблем, няма масло и налягане.

Коментар

До: Кръвта вода не става - пак съм с Discovery

Браво Радо! Безаварийна експлоатация! Като знам по предишното Диско какво направи, предполагам си бил доста в час при покупката. То подръжката на стар Ленд Ровър си е приключние, клонящо към мазохизъм. Надявам се този път да минеш с по-малко вторични инвестиции.
      Цецо.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X