При преминаване на неравност и при десен завой се чува еднократен звук, който прилича на нещо средно между чукване и престъргване. Звукът е кратък. Появи се много тихо през месец май и постепенно се усили. Оттогава съм изминал 4-5000 км. Надявам се на Вашите съвети. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Звук на претъркване при десен завой и неравност
Свий
X
-
До: Звук на претъркване при десен завой и неравност
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЗапиши звукът и дай да го чуем.
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7503
Докато не вдигне на крик и не се огледа/чуе на място, си е просто гадаене...
Коментар
-
Вдигни го и гледай за претрито. Ако няма - треси шарнирите. Кормилният трапец не е симетричен, така че спокойно ще е разбит само от едната страна.
Левият завой ли ти е с по-голям радиус?
Коментар
-
Диагнозата засега - износена задна втулка на носача на предния мост /левия носач/. При силно разклащане ясно се вижда луфта. Купих от Трейдкар полеуретанови - Бритпарт - 24лева бройката. Купих 2 и другата седмица ще ги монтирам и ще споделя. Дано не се окаже скок на място, че ме гони параноя. Но след като и аз видях луфта и чух звука /а съм музикант/, значи най-вероятно ще "яде Хасан баница". Благодаря на всички отзовали се!!!Последно редактирано от velio; 01-10-07, 18:50.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеДано да е "малкия дявол" както се казва и да нямаш повече проблеми.
Успех!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар