Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един член с 200tdi на Дискотека 1-ва част :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един член с 200tdi на Дискотека 1-ва част :)

Айде и аз при вас. уБавецо няма много екстри, освен че друса,клати и скърца доде вози... :))) Ел-пакет, хидравлика и клима - друго няма.

Сега доста неща понаправих:

1. Климатика - вече е 6.
    2. Халогенките отпред - вече свързани и светят;
    3. Секторна кутия - свалена, почистена, нови семеринги и секакви уплътнения - вече не течеме.
    4. Нов акумулатор /+ нова аларма + нови тон-колони + нови диоди навсякъде вътре + ново моторче за стъкло и т.н. и т.н. "дреболии" за 400лв./
    5. Други, да не продължавам и няма какво да го хваля тоя чекор на 100 години; по-важното е какво

ПРЕДСТОИ:

1. Елиминиране на теч от задния шибидах - ново уплътнение? /Моля за съвет, полезна практика или насоки/.
    2. Елиминиране на странен шум над 70 на 4-а и 5-та скорост, само когато е на скорост се чува едно странно виене /като освободиш от скорост го няма, тихо като мъркащо коте/ Това ме притеснява сериозно от какво може да е.
    3. Намиране на хиляди джунджурийки - кори над краката на пасажера и шофьора отпред /точно над стелките/, кранчета за рег. и хващане на фаровете, нова врътка на шибидаха отпред /то със задната май са еднакви/, антена отред /мисля, че е ел.?/, подлакътник/брезентовата торба на ЛР за под дясната ръчичка по време на път, пръскалка на фара на бронята и какво ли още не...

Много ще съм благодарен ако някой знае от къде мога да си набавям на старо в София части за тоя 20-годишен дарак, без да ми свалят кожата като за Кайен.

И разбира се - моля, някой ако знае майстор на тези джипки - да каже / за предпочитане - в София, откъдето съм и аз, звънях на бистришкия Митко - никой не ми вдигна - работи ли още този човек? /. Убедих се, че този, който ползвах, не е надъхан да помогне да свестиме и поддържаме моя любим модел.

Безаварийни на всички пичове и... женски пичове, да не се разбере погрешно думата!

От: Още един член с 200tdi на Дискотека 1-ва част

Честито и много да се забавляваш!
    А Митко работи, просто в момента може да не е чул телефона.
    Поздрави и успех.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Честита придобивка и много безаварийни.

Коментар

Успех млади момко! А лендито не тече, той си маркира територия!

Коментар

Mного ви благодаря, лека-полека сега ще действаме по отстраняването на болежките и ще питам при нужда ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X