Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Генерация Range Rover P38 4.6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Генерация Range Rover P38 4.6

Здравейте,

Интересуваме, има ли някой от вас, които сам си е правил генерация.
    Решил, съм че ще ми излезе по $< да го направя сам отколкото да купувам.Намерил съм си машина за тръбите и точков електрожен.
    Гърнетата са здрави, но по тръбите има доста какво да се желае.

Конкретно ме интересува, какъв е диаметъра и плътността на тръбите по генерация за RR и какъв точно материал, че бъде удачен да използвам ?

Благодаря предварително.

От: Генерация RR P 38 4.6

След като имаш необходимите инструменти, свали генерацията, с ъглошлайфа срежи тръбата на най-здравото място и я измери с шублер.
    След като имаш нужната информация, беж до най-близкия склад за метали. Да не излезе като реклама, но аз за багажника ходих да си купувам
    мат'рял от ето тук: улица „Обелско шосе“ 8 от google maps: 42.730859,23.260233 във street view режима ще ориентираш най-добре
    Имаха огромен избор от тръби, на много прилични цени.
    Поздрави и успех
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

От: Генерация Range Rover P38 4.6

Аз правих на 3.5 от хромникелови тръби ама не помня колко точно беше диаметъра.

Коментар

От: Генерация Range Rover P38 4.6

След внимателен преглед се оказа само една тръба, която минава зад задна лява гума огромна дупка с дължина около 8см. и широчина около 1.5см.(Вероятно защото хвърля колелото всякакви гарости по нея.Предполагам, че ще може да се закърпи с някаква планка.Бях изумен като цяло от състоянието на тръбите изключително здрави и масивни са )Според мен са си заводските не открих никъде стари кръпки.
        Благодаря все пак за инфото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X